Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Autóklíma Centrum Bt.
Műszakivizsga, Autóklíma
Autóklíma
Nyitvatartás ma
8:00 - 18:00
Hétfő 8:00 - 18:00
Kedd 8:00 - 18:00
Szerda 8:00 - 18:00
Csütörtök 8:00 - 18:00
Péntek 8:00 - 18:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Pontos, gyors munkavégzéssel vállalunk teljes körű autójavítást Kőbányán!
Rólunk
Pontos, gyors munkavégzéssel vállalunk teljes körű autójavítást Kőbányán, emellett műszaki vizsgát, igény szerint. Műhelyünk autóvillamossági szerelést, klímaszerelést, feltöltést, illetve műszaki vizsgára való felkészítést is végez. Az autójavításba az általános műszaki problémák elhárítása, valamint az időszakos olajcsere, kopó alkatrészek cseréje, szezonális átvizsgálást is bele tartozik. Vállalunk kuplungcserét, lengéscsillapító cserét, de futómű szervizként is rendelkezésre állunk! Autókarosszéria javítással is rendelkezésre állunk.
Az autójavítást márkafüggetlenül végezzük, bármilyen típus szerviz munkáit elvégezzük, sőt, vállalunk időszakos átvizsgálást is, ha szeretne egy hibából adódó nagyobb költséget megspórolni! A műszaki vizsgát szintén márkafüggetlenül, kedvező áron és rövid határidővel biztosítjuk, bejelentkezés alapján! Amennyiben megbízható autójavításra van szüksége, mert autója a napi életének szerves tartozéka, és nem szeretné, hogy egy váratlan probléma miatt esetleg napokig nélkülöznie kelljen, akkor várjuk műhelyünkben!
Tevékenységek:

Az autójavítás mellett teljes átvizsgálást is biztosítunk műszaki vizsga előtt, a hibákat autódiagnosztikával tudjuk pontosan behatárolni a gyors és hatékony autójavítás érdekében! Ha megbízható kőbányai autószerelőt keres olajcserére vagy motordiagnosztikára, várjuk az Ön autóját is műhelyünkben, ahogy abban az esetben is, ha a műszaki vizga előtt vizsgáltatná át az autót!
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez