Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Baranyi kerámia
Dekoráció
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Ha igazán szép kerámiára vágyik, akkor azt nálunk megtalálja!
Rólunk
Alapítva: 1975
A műhelyünk története 1975-ben kezdődött, amikor Baranyi János és felesége, Zsuzsanna szülei, önálló vállalkozásba kezdtek. A világháború után megszűnt városlődi majolikagyár még fellelhető tárgyaiból összegyűjtve alakították ki a kerámiáik forma és mintavilágát. Számtalan kiállításon vettek részt, és munkájukat népi iparművészi címmel ismerték el. Zsuzsanna 1995-ben, a Képzőművészeti Szakközépiskola elvégzése után kapcsolódott be a munkába, 2002-ben ő is elnyerte a Népi iparművész címet. A formák és a minták folyamatos változása és fejlődése azóta is folyamatosan tart, és az utóbbi időben mind több egyedi termék is készül.
Termékeink fehérre égő agyagból készülnek, kizárólag kézzel festettek, étkezésre célra alkalmasak. Mikrohullámú sütőbe és mosogatógépbe tehetőek, mindazonáltal a máz fénye hosszabb ideig őrizető meg ezek mellőzésével.
Most végre közvetlenül tőlünk is megrendelheti kedvenc kerámiáját!
Az oldalon a megszokott kínálatunkon túl lehetőség van csak itt kapható egyedi tárgyak, alkotások megvásárlására, ajándékozza meg szeretteit, vagy lepje meg önmagát kézműves ajándékkal. Nászajándékot keres? Teáskészleteink és fűszertartóink egyedi, színvonalas, és praktikus ajándék ötletek esküvőre.
2013-ban számos újdonsággal várjuk Önt, és webáruházunk szolgáltatásai is folyamatosan fejlődni fognak. Ha értesülni szeretne friss híreinkről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy csatlakozzon hozzánk a Facebook-on.
Képek
0 0 0 0 0 0
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez