Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Kertai Autójavító
Autófényezés, Karosszériajavítás
Autófényezés, Karosszériajavítás
Nyitvatartás ma
Zárva
Hétfő 7:00 - 15:30
Kedd 7:00 - 15:30
Szerda 7:00 - 15:30
Csütörtök 7:00 - 15:30
Péntek 7:00 - 15:30
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Gyorsan, pontosan, szakszerűen!
Rólunk
Alapítva: 1982
32 évvel ezelõtt, 1982. február 9-én kezdtem kisipari tevékenységemet karosszérialakatosként Balatonalmádiban. Elõször egyszemélyes vállalkozásként mûködött, majd a jó minõségben elvégzett javítások kapcsán bõvítettem mûhelyemet 3 állásosra. Ekkor még mindig a karosszériajavítás volt a profilom.
1987-ben felmerült az igény az autójavításra, ezért tevékenységi körömet kibõvítve javítási munkákkal is elkezdtem foglalkozni.
A folyamatosan növekvõ forgalom, illetve a fényezõ mûhely hiánya miatt fontossá vált a további bõvítés, hogy Ügyfeleinket teljes körûen kiszolgálhassuk.
1992-ben Balatonalmádiból Veszprémbe költöztettük a vállalkozást a Veszprémi Sütõipari Vállalattól bérelt javítómûhelybe. Ekkor kezdtünk el fényezéssel foglalkozni Standox termékekkel.
1997-ig ebben a bérleményben dolgoztunk és ezután a vállalkozás életének legnagyobb fejlesztésébe kezdtünk. A vállalkozás 1996-ban megvásárolt Almádi úti 3300 nm-es telephelyre költöztünk, ahol átépítettünk egy 800 nm-es épület együttest. Ebben különálló helyet kapott a karosszérilakatos – javító – és fényezõ mûhely.
2002-ben nyerte el jelenlegi formáját az épület, melyben már helyet kapott az ügyfélváró, munkafelvétel, irodák, és szociális helységek, valamint ekkor lett a telep parkosítása elvégezve és az épület elõtti gépkocsiparkoló kialakítva.
Magas színvonalon felszerelt karosszérialakatos és fényezõ mûhelyünkben nagy gyakorlattal rendelkezõ képzett szakembereinkkel minõségi munkát végzünk.
Karosszérialakatos mûhelyünk CAR-O-LINER huzatópaddal, PRIMA típusú plazmavágóval, acél illetve alumínium hegesztésére is alkalmas hegesztõ berendezéssel, mûanyag hegesztõ-javító berendezéssel van felszerelve.
Fényezõ mûhelyünk a legkorszerûbb 3M PPS technológiával és szintén a legkorszerûbb Standox Standohyd vízbázisú fényezõ anyagokkal, OMIA Secomat típusú fényezõ kabinnal, mely a legkorszerûbb fûtési technológiával rendelkezik, és saját fényezõanyag keverõ berendezéssel felszerelt.
Tanulóképzés 1992 óta folyik karosszérialakatos valamint autófényezõ szakmában.
2006-ban megrendezett Országos SZKT Versenyen autófényezõ tanulónk II. helyezést ért el.
Huge software discounts, - buy adobe acrobat X for 169$ only. Get 10% discount, buy adobe acrobat X version Order and download adobe acrobat 9 with great discount Buy retail version of adobe acrobat professional for 169 USD Order and download adobe acrobat full version with great discount
Kertai Iván
Ügyvezető, tulajdonos
Képek
15 15 15 15 15
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez