Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Séf-mogul Ételfutár és Partiszerviz
Étel házhozszállítás, Éttermek
Nyitvatartás ma
8:00 - 10:00
Hétfő 6:00 - 15:00
Kedd 6:00 - 15:00
Szerda 6:00 - 15:00
Csütörtök 6:00 - 15:00
Péntek 6:00 - 15:00
Szombat 8:00 - 10:00
Vasárnap 8:00 - 10:00
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Séf-Mogul Ételfutár és Partiszerviz
Rólunk
A Séf-Mogul gondoskodik ebédje házhozszállításáról hétfőtől egészen vasárnapig és ünnepnapokon is a legkedvezőbb árakon! Válogassa össze heti vagy havi ebédjét, "A"és "B" menüinkből ! Adja le rendelését online felületünkön vagy telefonon. Ételeink változatosak, frissen készülnek minden nap, gondosan válogatott alapanyagokból. Célunk, hogy az Ön asztalára is egészséges, finom és házias ízek kerüljenek!
Közelgő rendezvényére szeretné elkápráztatni vendégeit, finomabnál finomabb ételekket csak nincs ideje elkészíteni? Mi Állunk rendelezésére ! Vállaljuk különféle rendezvények lebonyolítását a lehető legkedvezöbb árakon !! Hidegkonyhánk és melegkonyhánk áll az önök rendelkezésére! Tálaink böségesek, izletesek és a lehető legkorrektebb árakon ! Tekintsék meg képeinket a Galéria menüpont alatt ! (esküvő, lakodalom, konferencia, árubemutató, céges összejövetel, családi rendezvény, szülinapi parti).
Ügyfeleink vendégeink között, megtalálhatók óvodás, iskolás és felnőtt étkezők. Változatos étlapjainkkal próbáljuk tágítani a gyermekek gasztronómiai látókörét és biztosítani számukra a szükséges napi tápanyag bevitelt.
Amennyiben a hétköznapokon elfogyasztott menüs étkeztetésünk elnyerte tetszését, látogasson meg minket Kőfejtő kávézónkban, ahol melegszenvicsekkel, hamburgerekkel és finom kávékkal, italok széles választékával várjuk vendégeinket.
RENDELJEN HÍDEGTÁLAKAT A SÉFKONYHÁROL CSALÁDI- BARÁTI- CÉGES RENDEZVÉNYEKRE STB !!!
Hidegtálaink és paraszttálaink 6 főre készülnek ! Tartalma : Franciasaláta, kaszinótojás, Sonkatakercs,Csemege karaj, Aszalt szilvával töltött csirkemell, töltött paradicsom, Körözöttel töltött paprika és a díszités ! A 6 fős tál Ára 8,100.- forint !
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez