Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
PCBUTIK.eu
Számítástechnikai szaküzlet
Számítógépszerviz
Nyitva tartás ma
10:00 - 19:00
Hétfő 10:00 - 19:00
Kedd 10:00 - 19:00
Szerda 10:00 - 19:00
Csütörtök 10:00 - 19:00
Péntek 10:00 - 19:00
Szombat 10:00 - 14:00
Vasárnap 10:00 - 14:00
Nyitva tartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Számítástechnikai szolgáltatások, kiskereskedelem, adás-vétel, csere-beszámítás... ...és még sok más! ;)
Kicsit rólunk, meg persze, hogy mivel foglalkozunk
Alapítva: 2015
Több, mint 15 éves valós szakmai múlttal, valamint hosszú évek során kialakított és folyamatosan fejlődő és ápolt partneri kapcsolatokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére a számítástechnika rejtelmeiben.

Vállalkozásunk már az indulásnál felismerte, hogy a mai világban sajnos nem minden cég, vagy magánszemély engedheti meg, hogy minden második évben új számítógépet, vagy laptopot vásároljon akár magának, vagy az alkalmazottaik részére.

A Számtech.NET PC Bontó és Szerviz utódjaként bemutatkozó PCBUTIK.eu változatlanul hivatásának tekinti a számítástechnikát, valamint igyekszik továbbvinni azt a fajta pénztárcabarát hozzáállást, amit az elmúlt időben is követtünk.


Szolgáltatásaink:

●   Operációs rendszerek telepítése (Windows/LINUX) – illesztő programokkal (Driver) együtt! ●   Asztali és hordozható számítógépek, monitorok, nyomtatók, szkennerek adás-vétele ●   Egyéb számítástechnikai részegységek, alkatrészek adás-vétele ●   Asztali és hordozható számítógépek, monitorok, javítása ●   Vírusirtás, karbantartás, tisztítás ●   Fotónyomtatás (CD/DVD lemezről, PenDrive –ról, Memóriakártyáról és Telefonról) ●   Hálózatok tervezése, kiépítése és karbantartása ●   Rendszergazdai szolgáltatások, rendszerfelügyelet


És igen! Vásárolunk is természetesen olyan árakon, amely mindkét félnek megfelelő. Legyen az komplett számítógép, monitor, vagy csak egy videó kártya. HÍVJATOK, HOZZÁTOK!

A PARTNERED VAGYUNK! - PCBUTIK.eu
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás