Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Gilbert Pizzéria
Pizzéria, Étel házhozszállítás
Nyitvatartás ma
10:30 - 22:00
Hétfő 10:30 - 22:00
Kedd 10:30 - 22:00
Szerda 10:30 - 22:00
Csütörtök 10:30 - 22:00
Péntek 10:30 - 24:00
Szombat 0:00 - 24:00
Vasárnap 10:30 - 22:00
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Kisebb átalakításokkal, változatlan névvel, a már megszokott és utánozhatatlan ízekkel várja vendégeit népszerű pizzázónk! Hangulatos környezet egy kiadó ebédhez, finom vacsorához!
Rólunk
Alapítva: 1991
Családias hangulatú, gyerek és baba barát éttermünket 1991-ben nyitottuk a Kálvin téren, a belváros szívében, mely Debrecen első olyan látványkonyhás pizzériája volt, ahol a helyszínen készítették el a pizzatésztát.

A névadó egy bizonyos Gilbert Lupher (szül. 1946 május 30. Colmar, Franciaország) volt, aki nemcsak festőként volt jelen az európai művészszférában (szobrászat, reklám, dekoráció). A 80-as években már Magyarországon is bemutatkozott. 1987-ben magyar alkotóművészekkel dolgozott a Hortobágyon (ahol tiszteletbeli tag lett), sőt 1988-ban egy debreceni templom restaurációjára kérte fel az akkori polgármester. 2002-ben egy nagyobb átalakításonátesett át az étterem.  Igazi mediterrán hangulat fogadja a vendégeket, az étteremben 28, a teraszon 21 fő fér el kényelmesen a kis hely ellenére. Rendezvények (családi, céges rendezvények, osztálytalálkozók, kisebb létszámú esküvők) esetén 34 fő az étterem befogadó képessége. A kismamák számára nagy öröm hogy pelenkázó is női mellékhelységben. A városban elsőként vezettük be a házhozszállítást ami már akkor díjtalan volt.

Lehetőleg tartósítószermentes természetes alapanyagokból dolgozunk. Mivel mindent frissen készítünk, elő szokott fordulni, hogy estére "az egyébként széles skála, beszűkül".  Sajnos nálunk előre lesüttöt, infralámpával melegen tartott, kidermedt pizzaszeletet nem lehet vásárolni. Rohanó világunkban azért remélem arra mindenkinek van ideje hogy egy frissen elkészített ételt elfogyasszon , ha úgy kívánja (mégha az ebédidő  szűkös is)! Csak a minőséggel tudtuk fenntartani az elmúlt 21 év sikerét!
Természetesen az egészséges táplálkozás jegyében a vegetáriánus és kalóriaszegény étrend híveire is gondolunk.

Ha étvágyat tudtunk csinálni az ebédjéhez vagy vacsorájához, mindenképp térjen be hozzánk esetleg rendeljen telefonon vagy interneten!

Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez