Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Media Star Kft.
Videotéka, Sky Internet Café, Számítástechnika
Számítástechnikai szaküzlet
Kávézók
Utazási irodák
Nyitvatartás
15 perc múlva nyit  |  9:00 - 17:00
Hétfő 9:00 - 17:00
Kedd 9:00 - 17:00
Szerda 9:00 - 17:00
Csütörtök 9:00 - 17:00
Péntek 9:00 - 17:00
Szombat 9:00 - 13:00
Vasárnap Zárva 5:06 - 7:59
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Nyitott szemmel a Világra! Utazási Iroda, Internet Café, Számítástechnika, Videotéka
Rólunk
Alapítva: 2001
Utazási Iroda Tatabányai Utazási Irodánkban segítokész személyzetünk várja az utazni vágyókat a hét minden napján! Legyen szó nyári családinyaralásról, téli síelésrol, vagy akár egy wellness hétvégérol. Ön csak elmondja igényét, mi megkeressük a legmegfelelobb utat. Önnek semmit sem kell tennie, csak élvezni üdülését, hiszen minden papírmunkát és szerveztést átvállalunk! Kínálatunkban mindent megtalál a legolcsóbb utaktól a luxusnyaraláson át,városlátogatásokig (London, Velence, Róma, Párizs, Prága stb.), ahol kedves és segítokész idegenvezetokkel ismerkedhetnek meg a város nevezetességeivel. Folyamatosan változó Last minute utak és egyéb akciós üdülések! Amennyiben felkeltettük érdeklodését utazza be velünk a Föld legnépszerubb pontjait, ismerje meg a legszebb tájakat, városokat!
"Nyitott szemmel a világra"

Internet Café

Internet kávézónkban lehetosége nyílik a világháló kényelmes, nagy sebességu 10MB ADSL kapcsolaton történo használatára, levelezésre, chatelésre, de szövegszerkesztésre és táblázatkezelésre is. A letöltött vagy elkészített dokumentumokat a személyzet által akár színesben is kinyomtathatja.
Letöltött állományait elmentheti CD-re, USB PEN drive-ra vagy floppy lemezre is. Közben kávé, üdítoital, csokoládé, sós és édes finomságok fogyasztásra is lehetosége van!
Munkatársaink szükség esetén tanácsadással is segítik az Ön munkáját.
Rendszeresen visszatéro látogatóink számára a TIME-CODE hozzáférés több mint 50% kedvezménnyel is használható Internet hozzáférést tesz lehetové !

Számítástechnika

Számítástechnikai szaküzletünkben mindent megtalál, ami irodai vagy otthoni munkájához szükséges. Számítógép konfigurációk, notebookok, laptopok, navigációs és PDA készülékek, nyomtatók, alkatrészek és kiegészítok, tintapatronok, tonerek nagy választékát kínáljuk. Különleges megrendeléseit is teljesítjük, ha van rá mód.
Kívánságára dokumentumát, fényképét beszkenneljük, saját tulajdonában lévo hang-CD-jét mp3 formátumúra alakítjuk. Digitális fényképeit CD-re DVD-re írjuk, színes lézer nyomtatóval ki is nyomtatjuk a kívánt mséretben. Elkészítjük kedvenc digitáls fényképeit is, ha kívánja. Negatív filmjeit digitális formátumba rögzítjük.
Webáruházunkban pedig kényelmesen, és a bolti árnál kedvezobb feltételekkel vásárolhat!

Videotéka

Automata DVD-kölcsönzonkben közel 2500 DVD közül választhat egész héten, az év minden napján. Minden hét szerdán új PREMIER filmek. Kedvezményes kölcsönzési feltételekkel, bónuszokkal, alacsony árakkal és kifogástalan minoségu kópiákkal állunk rendelkezésére. Honlapunkon egyre bovülo filmadatbázisuknban megkeresheti kedvenc filmjét, illetve ajánlókat olvashat a premierekrol. Kölcsönzo robotunk segítségével filmjeit otthon is befoglalhatja, melyet 2 órán át félreteszünk Önnek!

 

 

"Nyitott szemmel a Világra!"

Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez