Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
MALOM Kereskedelmi, Pénzügyi és Szórakoztató Központ
Bevásárlóközpontok
Bevásárlóközpontok
Nyilvános WC
Nyitvatartás ma
10:00 - 20:00
Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 18:00
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
A 93 üzleten és az 5 termes multiplex mozin túl, az éttermek, a kávézók, fagylaltozók választéka boven elegendo ahhoz, hogy vendégeink minden igényét kielégítse.
Wc a betérőknek
Rólunk

Város az Alföld szívében

A kecskeméti Malom Központot a Nagytemplom és a Városháza, a beruházó által felújított Gáspár András körút, a megszépített Széchenyi- valamint Deák Ferenc terek ölelik körbe. A modernitás, a kereskedelem és a minoség együttesével egy új belvárost hozott létre.

A Malom a város szívében található, közúton több irányból is megközelítheto, tömegközlekedési szempontból kiemelkedoen jó helyen fekszik. A közvetlen szomszédságában található Széchenyi téri buszpályaudvar a város minden pontjáról fogadja az utasokat.

Az év minden napján 24 órában 463 parkolóhely áll vendégeink szolgálatára.

A 93 üzleten és az 5 termes multiplex mozin túl, az éttermek, a kávézók, fagylaltozók választéka boven elegendo ahhoz, hogy vendégeink minden igényét kielégítse, legyen szó akár gyorsétteremrol, a magyar, török, olasz vagy a kínai egzotikus ízek világáról.
Célunk, hogy Kecskemét, valamint a régió vásárlói számára a kereskedelem és kulturális élet meghatározó szereplojévé váljunk.

Malom Központ – Középpontban a divat

A tízszintes Malom Központ 2004-es alapkoletétele óta nem csak hogy elfogadottá, hanem kifejezetten keresetté vált az emberek körében. Kevés dolog van, amit nem találnak meg ebben az épületben a vásárlásra, kikapcsolódásra vágyó emberek mindamellett, hogy számos ügyet is intézhetnek itt. Hiszen a 93 üzlet, a színvonalas éttermek, kávézók, az öttermes, 3 dimenziós multiplex mozi, a disco mellett bankfiók, gyógyszertár, számos iroda is megtalálható. A háromszintes mélygarázs pedig megkönnyíti az autóval érkezok dolgát, hiszen napi 24 órában, 463 férohellyel áll rendelkezésre.

Ám a kecskeméti Malom Központ nem csupán elhelyezkedése miatt tölt be központi szerepet Kecskemét és hatalmas vonzáskörzetének életében, hiszen jól tudjuk, nem elég az, hogy a belváros legforgalmasabb részén áll a modern komplexum. Ahhoz, hogy igazán muködjön, jóval több kell! Ezért aztán arra törekszünk, hogy – a saját üzleteink folyamatos promócióján, programáradatán túl - bekapcsolódjunk a városi kulturális pezsgésbe is. Mondhatnánk azt is, központ a központban, középpontban a divattal, mely kiváló találkozási pont minden korosztály számára.

Az épület átriumában található malomko formájú szökokút emlékeztet rá, hogy itt régen malom muködött, és egyben központi szerepet tölt be, hiszen itt zajlik a rendezvényeink nagy része. Ezek pedig igen fontos szerepet töltenek be a Malom Plaza életében, hiszen a hatalmas kínálatot, folyamatos megújulást hivatottak megmutatni kicsik és nagyok számára. Célunk, hogy a vásárlás ne csupán szükségletek kielégítése, hanem igazán tartalmas élmény, kikapcsolódás legyen!

Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez