Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Lurdy Ház
Bevásárlóközpontok
Bevásárlóközpontok
Nyilvános WC
Nyitvatartás ma
10:00 - 20:00
Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 16:00
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Pláza típusú bevásárló, szolgáltató és szórakoztató központ,
Wc a betérőknek
Rólunk

Kereskedelmi és Szolgáltató Mix

A Lurdy Ház elhelyezkedése rendkívül elonyös, hiszen a közelben épült áruházakkal kiegészülve a terület sikeresen egyesít három jól bevált kereskedelmi létesítményt. A Lurdy Házban és környezetében található kereskedelmi létesítmények:


A központban található szupermarketben a vásárlók kényelmesen és kedvezo áron intézhetik napi bevásárlásaikat. A Lurdy Ház közvetlen szomszédságában található a közkedvelt Praktiker barkácsáruház, mely jelentos forgalmat és rendszeres, tekintélyes látogatói számot tudhat magáénak. A plaza típusú bevásárló- és szórakoztatóközpontban nagy márkaneveket képviselo divatos szaküzletek várják a látogatókat. A szórakozást nemcsak a mozi, a modern bowling és játékterem, hanem a megújult konferencia- és rendezvényközpont állandóan változó kínálata színesíti és teszi egyedivé.


Szolgáltatások széles skáláját kínálja a központ egy helyen: szépségszalon, tisztító, optika, mobilszolgáltató, bank, posta, pénzváltó és lottózó, illetve földhivatal is rendelkezésre áll. Kulcsfontosságú bérlok: Reál Szupermarket, A Mi Mozink a Ti Mozitok Lurdy, Drogerie Markt, McDonald’s, Humanic, Roland, Saxoo, OTP, Telenor, Földhivatal, Posta, Alexandra, Lurdy Rendezvényközpont, HÁDA, Office Depot, Zoodom, Unicredit Bank, Colosseum, Gyógyszertár, Game World Kaszinó, és 12 étterem az étkezo udvaron, nemzetközi kínálattal.

Ismerjen meg minket!

A Lurdy Ház a budapesti bevásárlóközpontok közül az egyik legismertebb. A központban jelenleg több mint 100 üzlet kínálatából válogathatnak a vásárlók, amely száma a közeljövoben terveink szerint jelentosen emelkedni fog. Az üzletközpont és az irodák folyamatosan megújuló belso terekkel és hatékony marketingkommunikációs tevékenységgel várják a látogatókat. Reményeink szerint a megújult Lurdy Ház megnyero megjelenésével, szolgáltatásaival és számos rendezvényével még inkább elnyeri a látogatók tetszését. Bízunk benne, hogy mind a környéken éloknek, mind a távolabb lakóknak mindennapi életük részévé válik a Lurdy Ház látogatása.


Igazi vonzero!

A legfrissebb statisztikai adatok szerint a IX. kerület lakossága megközelítoleg 60 000 fo. A kerületre jellemzo vásárlóero index 127, ami lényegesen magasabb az országos átlagot mutató 100-as értéknél. A Lurdy Ház a dél-pesti régió ellátását szolgáló létesítmény, és vonzáskörzetébe tartoznak a fovárostól délre fekvo települések is. A déli kerületeket illetoen a bevásárlóközpont vonzáskörzetében 558 000 emberél. Pest megye déli részét tekintve ez a szám további 470 000 fovel emelkedik, így a Lurdy Ház 30-40 perces vonzáskörzetében több mint 1.000.000 emberrel számolhatunk.

Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez