Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Kutya Rezidencia
Kutyapanzió
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Rezidencia Kutyapanzió olyan hely, ahová a társállatként, családtagként tartott szobában (vagy kertben és szobában is) lakó kedvenceket várjuk.
Rólunk
Családias hangulatú kutyapanzió szobában tartott kutyák részére A Rezidencia Kutyapanzió olyan hely, ahová a társállatként, családtagként tartott szobában (vagy kertben és szobában is) lakó kedvenceket várjuk. Amit nyújtunk, az eltér a hagyományos panziós szolgáltatástól. Vendégeink velünk együtt laknak a házban, és használják a kertet. "Úgy mint otthon"Igyekszünk számukra kellemessé tenni a gazdájuktól távol töltött időt, hogy amíg a gazda pihen, vagy ügyeit intézi, addig kedvence ne szenvedjen, hanem nyaraljon. Jelmondatunk:"A Rezidencia kedvence kedvenc helye""Úgy mint otthon" Célkitűzés: Küldetésünknek tekintjük, a Magyarországi állattartási szemlélet javítását. Azt az egyszerűnek látszó ám ma mégis elérhetetlennek tűnő vágyálmot, hogy az állatokkal mindenki tanuljon meg méltó módon bánni. Aki állatot tart, az vállalja érte a felelősséget, és gondoskodjon róla a számára megfelelő módon. Legyen az társ állat, vagy haszon állat. Ahhoz, hogy egy napon eltűnjenek a gyepmesteri telepeken, zsúfolt menhelyeken sínylődő kutyák macskák, utcán erdőben kidobva kószálók rövid életüket fához kötve zsákba/dobozba zárva. . befejező szerencsétlenek, ahhoz a fejekben kell rendet tenni. A megoldás az ivartalanítás, és a felelős állattartás. Tehát: 1. ) Ne vásárolj, fogadj örökbe elárvult állatot2. ) Ivartalaníts3. ) Támogasd a menhelyeket, állatmentőketSzeresd az állatodat, és ő meg fogja hálálni, és kamatostól visszaadja neked a szeretetedet.

A Rezidencia Kutyapanzió olyan hely, ahová a társállatként, családtagként tartott szobában (vagy kertben és szobában is) lakó kedvenceket várjuk. Amit nyújtunk, az eltér a hagyományos panziós szolgáltatástól. Vendégeink velünk együtt laknak a házban, és használják a kertet. "Úgy mint otthon"Igyekszünk számukra kellemessé tenni a gazdájuktól távol töltött időt, hogy amíg a gazda pihen, vagy ügyeit intézi, addig kedvence ne szenvedjen, hanem nyaraljon. Jelmondatunk:"A Rezidencia kedvence kedvenc helye" "Úgy mint otthon"
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Halmajugra Kossuth Lajos U. 135
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez