Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Konrád Ház
Falusi turizmus / Szálláshely / Vendégház
Nyitvatartás ma
9:00 - 17:00
Hétfő Zárva
Kedd Zárva
Szerda Zárva
Csütörtök Zárva
Péntek 14:00 - 15:00
Szombat 14:00 - 15:00
Vasárnap 9:00 - 17:00
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Az öt lakószobát, a két pajtát, a kukoricagórét és a cselédlakást megtekintve és az udvart bejárva könnyedén megismerhetjük az elmúlt századokban itt élt emberek mindennapjait.
Rólunk
A Konrád ház egy német nemzetiségi tájház Villány szomszédságában, Kisjakabfalva, Jackfall szívében;a svábság építészeti és kulturális emlékei előtt tisztelgő hagyományőrző múzeum. A ház címe:Konrád HázÉlő, német nemzetiségi tájház7773 Kisjakabfalva, Fő út 63. A ház naponta 14:00 - 15:00 között, vagy telefonos bejelentkezés alapján (30/421- 7866) 10:00 - 18:00 között látogatható, vezetéssel. A belépő ára 500. - Ft (2 €) . 14 alatti gyermekeknek a belépés ingyenes.

Konrád Ház Sváb tájház7773 Kisjakabfalva, Fő út 63. A Konrád Ház egy hagyományőrző múzeum a Villány mellett található parányi zsáktelepülés, Kisjakabfalva szívében. Fenntartói a család őseinek valamikori lakóházát hozták eredeti állapotára, minden részletben szigorúan ügyelve arra, hogy csakis eredeti használati tárgyak és díszítések kerüljenek a falakra és a falak közé. A Konrád Ház kísérlet egy letűnt világ, a baranyai svábság építészeti és kulturális emlékeinek bemutatására; ugyanakkor élő tájház, mert a helyiségek és a berendezés mind- mind ma is használható állapotban láthatók. Az öt lakószobát, a két pajtát, a kukoricagórét és a cselédlakást megtekintve és az udvart bejárva könnyedén megismerhetjük az elmúlt századokban itt élt emberek mindennapjait. A Konrád Ház színvonalas programot biztosít akár a Villányba bort kóstolni érkező vendégek, akár a Németországból hazalátogató ismeretlen ismerősök, akár az osztálykirándulásra a környékre látogató csoportok részére.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez