Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Kesztler Klíma Kft.- Környe
Klímaszerviz
Klímaszerviz
Nyitvatartás ma
7:00 - 17:00
Hétfő 7:00 - 17:00
Kedd 7:00 - 17:00
Szerda 7:00 - 17:00
Csütörtök 7:00 - 17:00
Péntek 7:00 - 17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Klíma készülékek, légtechnikai rendszerek, páramentesítők, telepítése, forgalmazása, karbantartása és javítása
Rólunk
Mit is várhatunk el egy szolgáltatást nyújtó cégtől? A megbízhatóságot mindenképpen, hiszen beruházásainkat a félretett megtakarításainkból finanszírozzuk. Kiválasztva egy vállalkozást, fontos az általuk forgalmazott készülékek minősége, garancia ideje, szervizháttere, alkatrészellátása, szakembereik szakmai felkészültsége, precízsége, az ár- érték arány és még sorolhatnánk sokáig. A Kesztler Klíma Kft szereti a kihívásokat, szereti az igényes ügyfeleket. Kivitelezései megfelelnek a törvényi előírásoknak és a magas színvonalú elvárásoknak. Hosszú távú kapcsolat kiépítésére törekszünk az ügyfeleinkkel. A bizalom kiépítése számunkra nagyon fontos, amelyet minőségi és precíz munkálataink során érünk el. A Kesztler Klíma Kft és elődje a Kesztler Hűtéstechnikai vállalkozás 1990-től, azaz 28 éve foglalkozik épület klimatizálással, hűtéstechnikával. 
Kezdetekben háztartási, vendéglátó ipari és ipari hűtőgépek telepítésével, karbantartásával foglalkozott, azonban gyors fejlődésünk valamint tevékenységi körünk bővítése indokolttá tette átalakulásunkat. 
Az évek során nagy vevőkört és sok partner céget tudhatunk magunk mögött. Elismeréseink és referenciáink is azt bizonyítják, hogy számunkra első a profi, megbízható munkavégzés, ügyfeleink elégedettsége. Ügyfeleinknek csak olyan készülékeket ajánlunk, melyeknek Mi vagyunk a garanciális és készpénzes szervize. Vállaljuk karbantartását, hatósági és garanciaviselői regisztrációját. Minden készülékünk alkalmas a szolgáltatói „H” vagy „Geo” tarifa igénylésére. 
Társaságunk minden telepítet készülékre, beépített alkatrészre és elvégzett munkára 36 hónap teljes kőrű és 10 év kompresszor, vagy 60 hónap teljes körű garanciát vállal. A garancia feltétele az ütemezett karbantartás (gyártói előírások szerint). A garancia nem terjed ki a gépkönyvben leírtak elmulasztása, szakszerűtlen, rendeltetésellenes használatból keletkező hibákra. Mindezt betartva a sok éves tapasztalatunk alapján elmondhatjuk, hogy az általunk forgalmazott berendezések a garancia idő lejárata után is hibátlanul, partnereink megelégedésével működnek.
Képek
17 17 17 17 17 17
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez