Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Káli Vendégház
Falusi turizmus / Szálláshely / Vendégház
A vállalkozás
Rövid ismertetése
A Káli medencében töltött napok sokak számára mintát adhatnak életmód- és lakóhelyváltásban, elősegítik az emberek tudatosabb életmódját, egészségi állapotuk javulását.
Rólunk
"Aki egyszer járt már itt, azt rabul ejti a táj varázsa, és mindig visszavágyik. "A káli medence gyöngyszeme Szentbékkálla, itt várja az idelátogatókat vendégházunk, immáron 15 éve. Szeretnénk e csodálatos vidék természeti szépségeit megismertetni vendégeinkkel: az erdei iskola kis lakóival, a testi- lelki felüdülésre vágyó tisztító- kúrára érkező , s vissza- visszatérő barátainkkal, és nem utolsó sorban a falusi- turizmust kedvelő honfitársainkkal. Tapasztalataink szerint a vendégházban, illetve „a kerek világ legragyogóbb foltján” (Eötvös Károly szavai szerint) a Káli medencében töltött napok sokak számára mintát adhatnak életmód- és lakóhelyváltásban, elősegítik az emberek tudatosabb életmódját, egészségi állapotuk javulását, rekreációjukat. A vendégház tulajdonosai és vezetői – Dr. Sövényházi Ilona, háziasszony, gyermekorvos és böjtkúra vezető, a ház speciális programjainak vezetője; Balog István házigazda és konyhavezető – örömmel várják a Káli Vendégház látogatóit egész éven át.

A káli medence gyöngyszeme Szentbékkálla, itt várja az idelátogatókat vendégházunk, immáron 15 éve. Szeretnénk e csodálatos vidék természeti szépségeit megismertetni vendégeinkkel: az erdei iskola kis lakóival, a testi- lelki felüdülésre vágyó tisztító- kúrára érkező, s vissza- visszatérő barátainkkal, és nem utolsó sorban a falusi- turizmust kedvelő társainkkal. Tapasztalataink szerint a vendégházban, illetve „a kerek világ legragyogóbb foltján” (Eötvös Károly szavai szerint) a Káli medencében töltött napok sokak számára mintát adhatnak életmód- és lakóhelyváltásban, elősegítik az emberek tudatosabb életmódját, egészségi állapotuk javulását, rekreációjukat. A vendégház tulajdonosa és vezetője – Dr. Sövényházi Ilona, háziasszony, gyermekorvos és böjtkúra vezető, a ház speciális programjainak vezetője és Nagy József jógaoktató – örömmel várják a Káli Vendégház látogatóit egész éven át.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Szentbékkálla Toldi U. 5.
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez