Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Kalandsziget Kalandpark Tihany-Balatonfüred
Kalandpark
Nyitvatartás ma
10:00 - 17:30
Hétfő 10:00 - 17:30
Kedd 10:00 - 17:30
Szerda 10:00 - 17:30
Csütörtök 10:00 - 17:30
Péntek 10:00 - 17:30
Szombat 10:00 - 17:30
Vasárnap 10:00 - 17:30
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
A kalandparktól 30 m-re található Tihany-Gödrös szabad strandja, amelyről káprázatos kilátás nyílik Balatonfüredre, és a Balaton egész keleti csücskére.
Nem Üzlethelység
Rólunk

A Tihanyi-félsziget nemcsak hazánkban, hanem Európában is egyedülálló természeti adottságú terület.
A Kalandszigettel álmunk és célunk, hogy a természettel együttműködve, a fák és a természet folyamatos gondozása mellett, igazi kikapcsolódást tudjunk biztosítani minden kedves látogatónknak.
.

A kalandparktól 30 m-re található Tihany-Gödrös szabad strandja, amelyről káprázatos kilátás nyílik Balatonfüredre, és a Balaton egész keleti csücskére. 

A Kalandszigeten a Balaton lenyűgöző látványa mellett jelenleg mintegy 40 akadály várja a látogatókat, s az attrakciók számának folyamatos növelésével szeretnénk elérni, hogy az ország egyik leghangulatosabb és legkalandosabb parkjában fogadhassuk kedves vendégeinket. 

A kalandpark előtt fizető parkoló található, melyet azzal kompenzálunk, hogy a belépés díjtalan, csak a pályahasználatért kell fizetni.

Szolgáltatások

Osztálykirándulások szervezése


Tihany, valamint a Balatonfelvidéki Nemzeti Park számos látnivalót kínál minden látogatónak, míg a kirándulás végén a Kalandsziget nyújthat aktív kikapcsolódást iskolás csoportok számára és passzív pihenést a kísérők számára. A Kalandsziget vállalja osztálykirándulások szervezését.


Versenyek, vetélkedők szervezése


Iskoláknak, erdei iskoláknak, baráti társaságoknak, cégeknek a Tihanyi-félszigettel és a Kalandszigettel kapcsolatban vetélkedőket, sportnapokat, illetve versenyeket szervezünk.


Születésnapi zsúrok szervezése


Szeretnéd feledhetetlenné tenni a szülinapodat? A Kalandsziget-Tihany kíváló helyszín e fontos dátum megünneplésében! Egy kis mászás, egy kis kalandozás, tortacsata és egyéb ínyencségek várnak kicsikre és nagyokra, ha kalandparkunkat választják az ünneplés helyszínéül. 


Csapatépítés


Az együttműködés, a csapatmunka mindig is elősegítette egy-
egy cég, vagy társaság közösséggé válását, a közösség erősítését, stabilizálását. Csapatépítő outdoor tréningünk segítségével Önök is megismerhetik és fejleszthetik saját és közösségük képességeit, együttműködési és együttgondolkodási hajlandóságukat. Csapatépítő pályáinkat kifejezetten erre a célra fejlesztettük: ezeken a pályákon csak egymást segítve, együttműködve illetve a csapat által támogatva érhetnek célba a résztvevők, egyedül nem.

Újdonságok

2013-as újdonságunk az 5-ös lecsúszópálya, mely megközelítőleg 100m hosszúságú, extrém lecsúszási élményt nyújt vendégeink számára, mivel 10m feletti magasságból indul.
Képek
17 17 17 17
Díjak
Árlista Parkunkba belépő díjat nem szedünk, csupán a pályahasználatért kell fizetni az alábbiak szerint: Gyerekpálya (130 cm-ig) 1.500.-Ft/fő/1,5 óra Zöld jegy: 1-es, 2-es pálya (130 cm felett) 1.500.-Ft/fő/1,5 óra Kék jegy: 1-es, 2-es, 3-as, 4-es, 5-ös lecsúszópálya pálya (140 cm felett) 2.700.-Ft/fő/1,5 óra Pályadíjaink tartalmazzák: begyakorló pálya használata, mászó felszerelés, adott pálya/pályák használata, baleset biztosítás. Csapatépítés: előzetes megbeszélés alapján! Kedvezmények: Csoportos és családi kedvezmények igény szerint kialakíthatók, érdeklődjön a helyszínen! Diákkedvezmény: 10% diákigazolvány bemutatásával. Korkedvezmény: 60 év felett személyi igazolvány bemutatásával 20% kedvezmény.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Díjak
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez