Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Kaal Villa Szőlőbirtok és Borház
Borászat
A vállalkozás
Rövid ismertetése
A Káli- medencében, a hagyományos- és a legújabb technológiák adta lehetőségekkel élve, de egyszerűen, radikális beavatkozások nélkül készítjük borainkat.
Rólunk
A Káli- medencében, a hagyományos- és a legújabb technológiák adta lehetőségekkel élve, de egyszerűen, radikális beavatkozások nélkül készítjük borainkat. Mindszentkállán, csodálatos természeti környezetben, a Káli- medence nyugati határán fekvő Szűcs- hegyen található borászatunk. 2008- ban vágtunk bele a borpince építésébe, és ma már a szőlő feldolgozásához és a borok elkészítéséhez egy korszerű technológiával felszerelt épületben dolgozhatunk, ahol évente akár 50 ezer palacknyi bor is készülhet. Az építkezéssel és a technológia fejlesztésével párhuzamosan lépésről- lépésre növeltük területeinket is. Ültetvényeink a Balaton- felvidéki borvidéken a mindszentkállai Szűcs- hegyen, és a szomszédos Badacsonyi Borvidékhez tartozó Csobánc- hegyen találhatók. Összes területünk meghaladja az 5 hektárt. Ültetvények:- 2, 5 ha termő szőlő: Olaszrizling, Zenit- 1, 3 ha új telepítés: Sárgamuskotály, Zenit- 1, 5 ha rekonstrukció előtt áll. Jelenleg mi magunk csak fehérszőlőt termesztünk, rozé- és vörösboraink ma még vásárolt szőlőből készülnek. Az ültetvényeken alacsony terméshozammal dolgozunk, a borászatban pedig a hagyományos- és a legújabb technológiák adta lehetőségekkel élve, de egyszerűen, radikális beavatkozások nélkül készítjük borainkat. Boraink készítésénél a fajtákban és a termőhelyben rejlő értékek megmutatására törekszünk, és emellett igyekszünk a borászatunkra jellemző egyedi stílust is kialakítani. Olyan borokat szeretnénk készíteni, melyek egyediségük mellett vonzóak is a borkedvelők számára. Az első évjáratainkban bátran kísérletezünk, hogy ezt az utat megtaláljuk. Kompakt borászatot építünk. Dinamikus menedzsment szemlélet mellett, a természettel való teljes összhangra törekszünk. Igyekszünk a borok készítéséhez a legmegfelelőbb körülményeket biztosítani, ezzel is a keze alá dolgozni a "Legnagyobb Borásznak". Boraink megvásárolhatók tőlünk közvetlenül és partnereinktől: http://www. kaalvilla. com/hu/partnereink

Mindszentkállán, csodálatos természeti környezetben, a Káli- medence nyugati határán fekvő Szűcs- hegyen található borászatunk. 2008- ban vágtunk bele a borpince építésébe, és ma már a szőlő feldolgozásához és a borok elkészítéséhez egy korszerű technológiával felszerelt épületben dolgozhatunk, ahol évente akár 50 ezer palacknyi bor is készülhet. Az építkezéssel és a technológia fejlesztésével párhuzamosan lépésről- lépésre növeltük területeinket is. Ültetvényeink a Balaton- felvidéki borvidéken a mindszentkállai Szűcs- hegyen, és a szomszédos Badacsonyi Borvidékhez tartozó Csobánc- hegyen találhatók. Összes területünk meghaladja az 5 hektárt. Ültetvények:- 2, 5 ha termő szőlő: Olaszrizling, Zenit- 1, 3 ha új telepítés: Sárgamuskotály, Zenit- 1, 5 ha rekonstrukció előtt áll. Jelenleg mi magunk csak fehérszőlőt termesztünk, rozé- és vörösboraink ma még vásárolt szőlőből készülnek. Az ültetvényeken alacsony terméshozammal dolgozunk, a borászatban pedig a hagyományos- és a legújabb technológiák adta lehetőségekkel élve, de egyszerűen, radikális beavatkozások nélkül készítjük borainkat. Boraink készítésénél a fajtákban és a termőhelyben rejlő értékek megmutatására törekszünk, és emellett igyekszünk a borászatunkra jellemző egyedi stílust is kialakítani. Olyan borokat szeretnénk készíteni, melyek egyediségük mellett vonzóak is a borkedvelők számára. Bátran kísérletezünk, hogy ezt az utat megtaláljuk.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Mindszentkálla kaalbirtok
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez