Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam Nagykanizsán
Tanfolyamok
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Jobb agyféltekés rajztanfolyamok. Jobb agyféltekés művész kurzusok, táborok, szemináriumok.Alap - és színes, festőkurzusok.
Rólunk
Jobb agyféltekés rajztanfolyamokKisrécse- Kendlimajor, Kossuth utca 12. + 36 20 26 00 155Jobb agyféltekés művész kurzusok, táborok, szemináriumokEgyéni időpontok, egyéni foglalkozás, folyamatos jelentkezés. Alap - és színes, festőkurzusok. A jobb agyféltekés rajztanfolyam lényege:A bal agyfélteke felelős a racionális, értő, elemző látásmódért, vagyis minden esetben egy, már korábban felismert szabály vagy törvényszerűség alapján akar működtetni mindent. Gyakorlatilag olyan, mint egy számítógépes program, ha egy adott képet több alkalommal ugyanúgy tapasztalt meg, akkor kialakít egy szabályt, egy rendszert, amit később minden hasonló szituációban alkalmazni akar. Adott esetben pl. egy lerajzolni kívánt kompozíciót vagy akár egy tájképet, ami a valóságban három dimenziós. A bal agyfélteke a lehetetlen kategóriájába akarja sorolni az ilyesmit, hiszen az a feladat, hogy a 3D- ből 2D- s rajzot készítsünk, és ehhez nem talál szabályt a múltban, csak akkor, ha engedi kibontakozni a jobb agyféltekét. A jobb agyfélteke egy egyszerűbb formában vetíti elénk a valóságot, mivel nem akarja megérteni, hanem egyszerűen csak vonalakra, formákra, foltokra, terekre osztja a valós képet, mintegy „kilapítja” a teret, hogy a három kiterjedésből csak kettő valósuljon meg. Ezért amikor nekiálltunk a gyakorlatoknak szinte mindenki úgy érzi, ő nem képes erre. Aztán amint sikerül kikapcsolni a bal agyfélteke aggodalmát és elfelejtünk gondolkodni, azon nyomban sikerül megalkotni olyan képeket, amikre eddig soha nem voltunk képesek. Legalábbis azt hittük mostanáig. Speciális gyakorlatokkal elérhető, hogy a bal agyfélteke kikapcsoljon és gondolkodás nélkül, ösztönösen a jobb agyfélteke vegye át az irányítást. Mielőtt bárkiben megfogalmazódik az a gondolat, hogy "én ezt biztos nem tudom megcsinálni", ki merem jelenteni, hogy eddig kivétel nélkül mindenkinek sikerült, tehát valóban bárki képes rá. Aki nem hiszi, bizonyítsa be az ellenkezőjét! :)

Egyéni időpontok, egyéni foglalkozás, folyamatos jelentkezés. Alap - és színes festőkurzusok. A jobb agyféltekés rajztanfolyam lényege:A bal agyfélteke felelős a racionális, értő, elemző látásmódért, vagyis minden esetben egy, már korábban felismert szabály vagy törvényszerűség alapján akar működtetni mindent. Gyakorlatilag olyan, mint egy számítógépes program, ha egy adott képet több alkalommal ugyanúgy tapasztalt meg, akkor kialakít egy szabályt, egy rendszert, amit később minden hasonló szituációban alkalmazni akar. Adott esetben pl. egy lerajzolni kívánt kompozíciót vagy akár egy tájképet, ami a valóságban három dimenziós. A bal agyfélteke a lehetetlen kategóriájába akarja sorolni az ilyesmit, hiszen az a feladat, hogy a 3D- ből 2D- s rajzot készítsünk, és ehhez nem talál szabályt a múltban, csak akkor, ha engedi kibontakozni a jobb agyféltekét. A jobb agyfélteke egy egyszerűbb formában vetíti elénk a valóságot, mivel nem akarja megérteni, hanem egyszerűen csak vonalakra, formákra, foltokra, terekre osztja a valós képet, mintegy „kilapítja” a teret, hogy a három kiterjedésből csak kettő valósuljon meg. Ezért amikor nekiállunk a gyakorlatoknak szinte mindenki úgy érzi, ő erre nem képes. Aztán amint sikerül kikapcsolni a bal agyfélteke aggodalmát és elfelejtünk gondolkodni, azon nyomban sikerül megalkotni olyan képeket, amikre eddig soha nem voltunk képesek, vagy legalábbis így hittük mostanáig. Speciális gyakorlatokkal elérhető, hogy a bal agyfélteke kikapcsoljon és gondolkodás nélkül, ösztönösen a jobb agyfélteke vegye át az irányítást. Mielőtt bárkiben megfogalmazódik az a gondolat, hogy "én ezt biztos nem tudom megcsinálni", ki merem jelenteni, hogy eddig kivétel nélkül mindenkinek sikerült, tehát valóban bárki képes rá. Aki nem hiszi, bizonyítsa be az ellenkezőjét! :)
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Kisrécse Kossuth Utca 12.
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez