Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Immanuel Könyvesbolt
Könyvesbolt
Nyitvatartás ma
10:00 - 13:00
Hétfő 9:00 - 18:00
Kedd 9:00 - 18:00
Szerda 9:00 - 18:00
Csütörtök 9:00 - 18:00
Péntek 9:00 - 18:00
Szombat 10:00 - 13:00
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Immanuel Könyvesbolt,
Rólunk
Bankkártyás fizetési lehetőség:
Visa, MasterCard

Kiadói üzenet

Kedves Látogatónk/Vásárlónk!

Örülünk, hogy meglátogattad honlapunkat! Mi alapvetően háromféle látogatónak örülünk. 1. Annak, aki először jár itt, mert végre ránk talált! 2. Aki másodszor jár itt, mert az visszajött :)! 3. Annak, aki rendszeresen látogatja az oldalt, mert ő úgy találta, hogy van miért! Bármelyik csoportba is tartozol, SOK SZERETETTEL KÖSZÖNTÜNK! Akkor is, ha Gyülekezetünk, vagy az alapítvány munkája felől érdeklődsz, és akkor is, ha a kiadványaink érdekelnek...

Most elsősorban vásárlóinkkal, leendő vásárlóinkkal szeretnénk néhány gondolatot megosztani.
Szeretnénk, ha tudnátok, hogy számunkra a legnagyobb öröm az, ha valaki BIBLIÁT rendel tőlünk - mert azok is kaphatók, akár a legszebb, aranyozott szegélyű bőrkötésűeket is beleértve -, mert hisszük és tudjuk, hogy "Az Istennek teljes beszéde igen tiszta..." (Példabeszédek 30:5a)! A héber szöveg egész pontosan azt jelenti: salaktalan! Mint a földből való kohóban tökéletesen megtisztított ezüst (Zsoltárok 12:7) És ez egyedül a Teljes Írásban, a Bibliában foglalt kijelentésről mondható el!
Minden más forrás, írás, tanítás, tartalmaz valamennyi salakot. (Persze nem mindegy, hogy mennyit!!!) Akár a mi kiadónk kiadványairól, akár másokéról legyen szó!
Ezt mi alázattal elismerjük, és egyetlen kiadványunkra sem tekintünk úgy, mint a Biblia 67. könyvére!!!

Mi az Immanuelben azt hisszük, és ezt osztjuk meg másokkal is, hogy a tej, a kenyér, a kemény eledel, az az Isten Igéje. Egy jó kiadós étkezés után azonban az emésztést segíti/segítheti egy jó desszert... Mi az általunk, és bármely kiadó által kiadott könyveket ebbe a kategóriába soroljuk. Ha valaki tudja a mértéket a desszertnél is, akkor a tej, a kenyér és a kemény eledel, azaz Istennek az Igéje mennyei erőforrássá lesz számára...! Hisz Ő, Aki feljebb ment minden egeknél, Ő adott némelyeket apostolokul, prófétákul, evangélistákul, pásztorokul és tanítókul... a szentek tökéletesbítése céljából (Efézusi levél 4:10-12). 
Szeretnénk megfogadni, és titeket is arra buzdítani, amit a hitben őseink már régen megértettek: Vigyázz, ne olvass többet a Bibliáról, mint a Bibliából! De bátran hasznosítsd, ami az Ige mai, vagy korábbi hiteles tanítóitól származhat, hogy értsed is amit olvasol - a Bibliából!

Kiadói tevékenységünk célja, hogy Isten Igéjének, és Istennek az ismeretében segítsenek (fel)növekedni!

Úgy látjuk, hogy a magyar kereszténység a vallásos és kommunista elnyomás évtizedei és évszázadai után még mindig nagy hiányt szenved erőteljes, bibliai alapokon nyugvó tanításokban, irodalomban. Célunk, hogy olyan evangéliumi/teljes evangéliumi forrásokhoz juttassuk hozzá látogatóinkat, amelyek révén az Evangélium ereje, amit Pállal együtt mi sem szégyenlünk (Római levél 1:16,17), egyre teljesebb hatalmával nyilvánulhat meg egyre több  - már keresztény, és leendő keresztény - magyar ember életében.

Képek
18 18 18 18 18 18
Termékek
3 db
További termékek
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Termékek
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez