Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Hőlégballonos sétarepülés- Balaton Ballooning
Sétarepülés
Sétarepülés
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Az ország első és a világ egyik legtapasztaltabb, nemzetközi balloncégeként Európa egyik legnagyobb ballonját üzemeltetjük Keszthely térségében. Csodás panoráma 1500 m ma
Rólunk
Hőlégballonos sétarepülések a Balatonnál ! Az ország első és a világ egyik legtapasztaltabb, nemzetközi balloncégeként Európa egyik legnagyobb ballonját üzemeltetjük Keszthely térségében. Csodás panoráma 1500 m magasból ! Az ország első és egyetlen nemzetközi hátterű , professzionális balloncégeként Közép- és Kelet- Európa legnagyobb, 18 személyes hőlégballonját üzemeltetjük Keszthelyen és Hévízen, április 1. és október 31. között. Felkérésre az ország más területein is repülünk. Céges rendezvények, csapatépítő tréningek esetén kiváló program! Ajándékutalévány rendelető honlapunkon !

Az ország első professzionális, nemzetközi hátterű balloncégeként immár 13. éve vagyunk jelen Magyarországon. Európa egyik legnagyobb, 19 személyes hőlégballonját üzemeltetjük Keszthelyen és Hévízen, de felkérésre az ország más területein is teljesítünk ún. charter repüléseket. A repülési szezon április 1- én kezdődik és október 31- ig tart. Pilótáink a világ legtapasztaltabbjai közé tartoznak, mindketten oktató és berepülő pilóták is egyben, kereskedelmi jogosítással. Ketten együtt közel 7000 órát repültek. Továbbá a képzett, több nyelven beszélő földi személyzet és a világszínvonalú technikai felszereltség garantálja a Utasaink biztonságát. A kb 1 órás sétarepülés során itt egyszerre látható madártávlatból a Balaton, a Kis- Balaton, a Hévízi- tó valamint a Balaton- felvidék és Zala csodás tájai. Családi eseményekre ajándékutalvány is vásárolható , de céges rendezvények, csapatépítő tréningek esetén is kiváló program!
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Cserszegtomaj Fenyves U.2.
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez