Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Gránátalma Vendégház
Falusi turizmus / Szálláshely / Vendégház
A vállalkozás
Rövid ismertetése
A Gránátalma Vendégházat 2014- ben teljes körűen felújítottuk, annak érdekében, hogy kielégítse az ideérkező pihenni vágyó vendégeink minden igényét.
Rólunk
Nyugodt kikapcsolódásra vágyik? Szeretne kicsit több időt a családjával tölteni, együtt sétálni vagy túrázni a szabadban, esetleg kastélyt látogatni? A Gránátalma Vendégház a tökéletes választás, foglalja le a szállását még ma! A Gránátalma Vendégházat 2014- ben teljes körűen felújítottuk, annak érdekében, hogy kielégítse az ideérkező pihenni vágyó vendégeink minden igényét. A vendégház a lehető legmagasabb besorolási kategóriát nyerte el, négyből négy napraforgóval rendelkezik, ami jól bizonyítja, hogy számunkra a vendégeink zavartalan pihenése a legfontosabb. Vendégházunk 7 superior - plusz 1 akadálymentesített szobával rendelkezik, amelyekhez zuhanyzóval ellátott fürdőszobák tartoznak. A vendégházban nagyméretű közösségi tér kapott helyet, amely alkalmassá teszi családi rendezvények, ballagások, esküvők, osztálytalálkozók, borkóstolók, borvacsorák, zenés- táncos vacsoraestek, fogadások, csapatépítő tréningek, céges rendezvények, konferenciák lebonyolítását, akár teljes ellátással is!

A Gránátalma Vendégházat 2014- ben teljes körűen felújítottuk, annak érdekében, hogy kielégítse az ideérkező pihenni vágyó vendégeink minden igényét. A vendégház a lehető legmagasabb besorolási kategóriát nyerte el, négyből négy napraforgóval rendelkezik, ami jól bizonyítja, hogy számunkra a vendégeink zavartalan pihenése a legfontosabb. Vendégházunk 9 superior - plusz 1 akadálymentesített szobával rendelkezik, amelyekhez zuhanyzóval ellátott fürdőszobák tartoznak. Mindegyik szobára jellemző a tágas alapterület, a modern színvilág és berendezés. A vidéki levegőt és elszigeteltséget mindegyik vendégünk élvezheti a vendégház udvarán kialakított teraszon.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Fehérvárcsurgó 8052 Fehérvárcsurgó, Dózsa György U.57
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez