Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Pannonia Golf & Country Club
Golf
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Golfélmények Magyarország szívében
Jó Instagram-fotó készíthető
Rólunk
A Pannonia Golf & Country Club 18 lyukú golfpályát a híres osztrák pályatervező, Hans G. Erhardt tervezte. A pálya egy völgyben húzódik, a fairway-ek változatos formái kiváló golfos élményt nyújtanak. Nyolc szakaszon tavak színesítik a játékot, és kihívást jelenthetnek a dimbes-dombos green-ek zászló pozíciói is.
 
A 6 különböző elütő hely igazi, korrekt képet adhat kezdő és haladó golfozóknak tudásukról. A természeti környezet, a gyönyörű és gondosan ápolt pálya kiváló ütésekre inspirálja a golfozót.
 
A történelmi klubházban és annak kertre néző teraszán mindig jólesik elfogyasztani akár egy kávét barátokkal vagy egy kiadós családi ebédet. A Porticus Étterem séfjei folyamatosan megújuló étlappal várják Önt a teljes golfszezonban.
A Pannonia Junior Academy & Suites pedig alig 20 méterre a golfpályától, egyedülálló kerti panorámával, szolid eleganciával berendezett, a golfos igényekre szabott kényelmes szobákkal várja vendégeit, hogy kellően kipihenten tudjanak nekivágni a pálya kihívásainak.
 
A Pannonia Golf & Country Club pályájának kialakítása megfelel a legmagasabb európai színvonalnak. A szakszerűen gondozott elütő, pitching és putting greenek kitűnő gyakorlási lehetőséget biztosítanak a tanuláshoz és a játék előtti gyakorláshoz.

A P.G.A. Tour szabványainak megfelelő elütők és fairway-ek jó felvezetést biztosítanak a gyors greeneken való befejező szakaszhoz. A változatos pin pozíciók sportos élményt nyújtanak minden játéknapon.

A csodálatos környezetben fekvő golfpálya kellemes klimatikai viszonyaival több napon keresztül is ragyogó játékélményt nyújt a golfozóknak.
Képek
0 0 0 0 0 0 0 0 0
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
H-8087 Alcsútdoboz, Máriavölgy
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez