Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Gabeszvisz
Autókölcsönzés
Autókölcsönzés, Sofőrszolgálat
Rólunk
Üdvözöllek kedves látogató!
Ha nem fértek be egy sima személyautóba, akkor én vagyok az embered! A buszom 9 személyes, nagyon kényelmes, tágas. A csomagok is kényelmesen elférnek. Jó állapotú kívül-belül. A mai kor kényelmi és biztonsági extráival felszerelt. Az utastér klimatizált. Áraimat úgy alakítom, hogy megfizethető legyen. Téli-nyári gumigarnitúrával rendelkezik. Kérés esetén alkalomhoz illően öltözködöm. A lentebb részletezetteken túlmenően egyedi igényeket is teljesítek, amennyiben ez számomra lehetséges.

Magamról: Bútorok gyártásából élek, ezért a hétvégi fuvarokat részesítem előnyben és ehhez igazítottam az árakat is. A fuvarozás ötlete már régen motoszkált a fejemben. 2015 tavaszán elérkezett a pillanat, hogy sikerült beszereznem ezt a gyönyörű buszt, ami már nem csak az asztalos tevékenységemet könnyíti meg, de a szürke hétköznapjaimat feldobhatom egy másfajta elfoglaltsággal is. Ez segíti a buszom fenntartását is. Furcsa, de igaz mondat következik: Nálam első a biztonság, második a megrendelő! :) Ha kipróbálsz, legközelebb is engem fogsz hívni, azt garantálom! A buszom nem dohányzó, ennek a tiszteletben tartását mindenkitől kérem!

Zenekari csomag: Gabesz piliscsabai indulásával és hazaérkezésével kell kalkulálni. Péntek vagy szombat esti fellépésre minimum 400 elszámolt km esetén 110 Ft / km. Kiállási díj nincs. A hangszerek pakolása az árban benne van, amennyiben Gabesz is ugyanannyit pakol, mint a zenészek. Ha csak Gabesz pakol, az külön megállapodás tárgya.

Kiránduló csomag hétvégén: Gabesz piliscsabai indulásával és hazaérkezésével kell kalkulálni. Szombat-vasárnap: minimum 400 elszámolt km/napi utazás esetén 110 Ft / km. Kiállási díj nincs. Étkezést és szállást a Gabesz részére biztosítani kell, amennyiben több napos a kirándulás.

Dolgozókat szállító csomag külföldre, vagy külföldről: Gabesz piliscsabai indulásával és hazaérkezésével kell kalkulálni. Minimum 1200 elszámolt km/napi utazás esetén 100 Ft / km. Kiállási díj nincs.

Kevés kilóméteres csomag: 200-400 kilóméterig Gabesz piliscsabai indulásával és hazaérkezésével kell kalkulálni. 130 Ft / km. + 3.000 Ft / óra. Kiállási díj nincs. 200 km alatti fuvarok egyedi kalkuláció alapján.

Ha Gabesznek és a párjának is jó csomag: Ha fiatal, jó fej csapattal terveztek külföldi nyaralást, fizessétek ki az üzemanyag költséget, autópálya stb… díjakat, a szálásunkat étkezéssel és ennyi.

Költöztető csomag: Külföldről, vidékről, vagy külföldre, vidékre: Gabesz piliscsabai indulásával és hazaérkezésével kell kalkulálni. minimum 400 elszámolt km/napi utazás esetén 110 Ft / km. Kiállási díj nincs. Pakolás 5.000 Ft/ óra / fő. A pakoló személyzet profi asztalos csapat, értünk a bútorokhoz és vigyázunk rájuk. Ha több emberből álló csapatra van szükség, akkor egyedi ajánlatot adok.

Utánfutó kérhető, ennek díjazása 20 Ft / km. Az utánfutó ponyvás, a térfogata 2 m3, teherbírása 500 kg.

Egyedi feliratozás a buszra kérhető, amennyiben a feliratozást és a felirat eltávolításának a költségeit a megrendelő kifizeti. Mágnesmatrica esetén a felirat többször is használható.

Hétköznap az általános km díj 120 Ft és a napi minimum 600 km. Ez nem érinti a csomagokban megadott árakat.
A fenti árak tartalmazzák a magyarországi autópálya díjakat. Minden egyéb díjat (pl. külföldi autópálya díj, komp átkelés, külföldi híd vagy alagút díj, parkolási és behajtási díj stb…) a megrendelőnek kell kifizetnie.

Gépkocsi meghibásodás: Bár az autóm nagyon jó állapotú, minden alkatrész gyári rajta, a legjobb alkatrészekkel és rendszeresen szervizeltetem, ennek ellenére nem zárható ki egy műszaki hiba. Ha a hibát nem tudom elhárítani, akkor anyagi felelőséget maximum a fuvaron keresett haszon erejéig tudok vállalni. Biztosítás megkötése ilyen esetekre lehetséges, melyet a megrendelőnek kell kifizetnie.

A megadott árak nettó árak és természetesen számlaképes vagyok.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Piliscsaba
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez