Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Fungautó kft.
Autóalkatrész, Autófényezés, Autómentés
Autóalkatrész, Autófényezés
Autómentés
Nyitvatartás ma
Zárva
Hétfő 8:00 - 16:00
Kedd 8:00 - 16:00
Szerda 8:00 - 16:00
Csütörtök 8:00 - 16:00
Péntek 8:00 - 16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Karosszeria javítás,autószerelés,autó festés-fényezés
Rólunk
Az immár több évtizedes múlttal rendelkező, megbízható és munkájára igényes Fung Autó Kft. fő tevékenysége a karosszériajavítás, amely köré munkatársainkkal és alvállalkozóinkkal igyekszünk minél teljesebb és szélesebb spektrumú szolgáltatási kört kialakítani. Nemcsak a karosszériajavítási munkákat végezzük el, de vállaljuk a teljes körű biztosítási ügyintézést is, a műszaki vizsgára való felkészítést, bejelentést és elvitelt, a festés-fényezést, az autóüvegezést, a gépjármű külső-belső takarítását, igény és lehetőség szerint pedig bérautót is biztosítunk ügyfeleinknek.Karosszéria javítás:
A Fung Autó Kft. fő tevékenysége a karosszériajavítás, amely magában foglalja a teljes körű ügyintézést: nemcsak a szerelési munkálatokat végezzük el, hanem vállaljuk az alkatrészek beszerzését is.
Műhelyünk a kor kihívásainak és igényeinek megfelelő, folyamatosan fejlesztett felszereltséggel rendelkezik. A legkorszerűbb, kiváló minőségű karosszériajavításhoz elengedhetetlen, modern berendezésekkel, szakszerszámokkal és segédeszközökkel, valamint szakképzett és nagy szakmai tapasztalatú munkatársakkal állunk jelenlegi és leendő ügyfeleink rendelkezésére.Autószerelés:
A karosszérialakatos munkák elvégzése mellett kifejezetten autószerelést is végzünk. Vállalunk időszakos és általános kis- és nagyszervízt, műszaki vizsgára történtő teljes átnézést, és a vizsga előtt felmerülő esetleges hibák kijavítását, illetve a vizsgára való elvitelt is. Elvégezzük az olajcserét, a szűrők cseréjét (olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő), továbbá a szükséges autóvillamossági szereléseket
Képek
16 16 16 16 16
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez