Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Déryné Bisztró
Éttermek
Nyitvatartás ma
7:30 - 24:00
Hétfő 7:30 - 24:00
Kedd 7:30 - 24:00
Szerda 7:30 - 24:00
Csütörtök 7:30 - 24:00
Péntek 7:30 - 1:00
Szombat 9:00 - 1:00
Vasárnap 9:00 - 24:00
Asztalfoglalás: +361 225 1407
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Hiteles, vagány bisztrófogásokat főzünk. Kitűnő, friss alapanyagok, sok-sok odafigyelés és érző szív: nagyjából ennyi kell egy szuper konyhához.
Rólunk
Sikkes, szexi, kozmopolita. Ílyennek szeretik a lokálpatrióta budaiak a Dérynét. Az ikonikus kávéház az 1910-es évek idusán nyitott és azóta írók, celebritások, balerinák, politikusok, könnyűvérű hölgyek és fess urak ezreit szórakoztatta dekadens varázsával egy évszázadon át.
Házi pékség és cukrászat, reggeli, ebéd, vacsora, brunch, bárélet késő estig, élőzene, világsajtó, zsibongó terasz - Márai egykori törzshelye könnyed sármjával, eszköztelen eleganciájával, ropogós damaszt terítőivel és isteni fogásaival ma is leveszi lábáról a város legvagányabb vendégkörét: művészeket, mágnásokat, világsztárokat és délcegen csoszogó, kiskosztümös idős hölgyeket, akik számára a Déryné egyet jelent a nyitott Lokálpatrióták és világutazók, filmsztárok és sármos főpincérek, bájos cukrászleányok, művészek, mosolygós bártenderek és sokan sokan mások. Vagányság, érzékenység, rockandroll és hedonizmus minden porcikánkban. Napról napra találkozunk, mosolygunk, sírunk vagy nevetünk, megbeszéljük az élet dolgait és közösen megteremetjük az élményt, amely oly sok éve egybeforrt a Dérynével.
  Nem számít, hogy 10 perc séta vagy 10 óra repülés választ el az otthonodtól, nálunk otthon vagy. Messziről csábít a Déryné - mosollyal, csókkal, sármmal és ikonikus karakterrel. Amikor távolról meglátod piros napernyőinket, mécsesek százait a teraszon, sürgő-forgó felszolgálókat, ismerős bartendereket, meghallod a lüktető francia jazzt és belépsz, tudod, hogy megérkeztél.
   
A Déryné nagy családja különleges emberekből áll. Szűk, 100 főt számláló csapatunkat pedig becsületes, családcentrikus, toleráns, jó lelkekből állítjuk össze, akik képesek egymás számára egy korszerű, jókedvű, inspiráló munkahelyet, második otthont létrehozni és így tudnak szakmailag világszínvonalat nyújtani nap mint nap. Ha szeretnél hozzánk csatlakozni és velünk együtt építeni tovább ezt az álmot, küldd el a CV-det a mybistrojob@gmail.com-ra és hamarosan jelentkezünk. sággal, a hedonizmusssal és a kozmopolita életérzéssel.
Képek
24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez