Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Cserkeszem Panzió
Panzió
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Minden szobánk zuhanyzóval, hűtővel, tv-vel, és ingyen wifi-vel ellátott. Vendégeink számára svédasztalos reggelit kínálunk.
Rólunk
2016. július 9. - én Cserkeszem Panziónkat megnyitottuk! Panziónk a Gyógy- és Strandfürdő közvetlen közelében található a fürdő bejáratától 100 m- re. Üdvözlünk a MaryAnn Panzió oldalán! A 2010- ben felújított és kibővített Gyógy- és Strandfürdőről híres Cserkeszőlő könnyen megközelíthető az ország bármely pontjából. Budapesttől az M5- ös számú autópályán, majd Kecskeméttől a 44- es számú főközlekedési útvonalon jutunk el a községbe. Maryann Panzió a Gyógy és Strandfürdő közvetlen közelében található a fürdő bejáratától 50 m- re. A szálláshely teljesen új építésű , 10 szobával rendelkezik , amelynek befogadóképessége 20 fő + 2 pótágy. Minden szobánk zuhanyzóval, hűtővel, tv- vel, és ingyen wifivel ellátott. Vendégeink számára svédasztalos reggelit kínálunk. Parkolást az udvarban biztosítjuk. Várjuk kedves érdeklődőket az alábbi e- mail címen: vagy a 0630 320 1079- es telefonszámon vagy írj nekünk privátban itt a facebookon.

Üdvözlünk a Cserkeszem Panzió oldalán! A 2010- ben felújított és kibővített Gyógy- és Strandfürdőről híres Cserkeszőlő könnyen megközelíthető az ország bármely pontjából. Budapesttől az M5- ös számú autópályán, majd Kecskeméttől a 44- es számú főközlekedési útvonalon jutunk el a községbe. Maryann Panzió a Gyógy és Strandfürdő közvetlen közelében található a fürdő bejáratától 50 m- re. A szálláshely teljesen új építésű , 10 szobával rendelkezik , amelynek befogadóképessége 20 fő + 2 pótágy. Minden szobánk zuhanyzóval, hűtővel, tv- vel, és ingyen wifivel ellátott. Vendégeink számára svédasztalos reggelit kínálunk. Parkolást az udvarban biztosítjuk. Várjuk kedves érdeklődőket az alábbi e- mail címen: vagy a 0630 320 1079- es telefonszámon vagy írj nekünk privátban itt a facebookon.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Cserkeszolo Fürdő U. 16.
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez