Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Császár Vendégház Bogács
Falusi turizmus / Szálláshely / Vendégház
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Kiadó összkomfortos vendégház Bogács nyaralóövezetében. Ideális pihenni vágyó családok, szórakozni vágyó fiatalok számára egyaránt
Rólunk
Kiadó összkomfortos vendégház Bogács nyaralóövezetében. Ideális pihenni vágyó családok, szórakozni vágyó fiatalok számára egyaránt. Eger vonzáskörzetében, Bogácson, az újonnan felújított termálfürdőtől 400 m- re VENDÉGHÁZ KIADÓ! Az épület jól felszerelt, 3 szoba, két fürdőszoba, egy jól berendezett konyha, nappali, két terasz és egy hatalmas kert nyársalóval, faházzal és bográcsozóval várja a pihenni vágyókat! A nyaraló kábel TV- vel felszerelt. A helységek klímával hűthetők, illetve a hideg napokra gázfűtéssel ellátottak. A vendégház Bogács nyaralóövezetében, a legcsendesebb utcában található. Alkalmas kisgyermekes pihenni vágyó családoknak, és feltöltődni, szórakozni vágyó fiataloknak egyaránt. A Bogácsra látogató vendégek rengeteg kikapcsolódási lehetőséget találhatnak a településen és annak környékén. A méltán híres borospincék minden nap élőzenével és jó hangulattal várják a látogatókat, illetve hetente több alkalommal a strand hangulatos éjszakai fürdőzést kínál az arra vágyóknak. Egyszerre akár 10 (8+ 2 pótágy) vendég is kényelmesen pihenhet nálunk. Kedvezményes ajánlatainkkal várjuk megkeresését! Elő- és utószezonban további 10%- kedvezménnyel várjuk vendégeinket. Foglaljon mihamarabb, hogy az Ön által megjelölt időpont biztos szabad legyen! Szeretettel várjuk!

Eger vonzáskörzetében, Bogácson, az újonnan felújított termálfürdőtől 400 m- re VENDÉGHÁZ KIADÓ! Az épület jól felszerelt, 3 szoba, két fürdőszoba, egy jól berendezett konyha, nappali, két terasz és egy hatalmas kert nyársalóval, faházzal és bográcsozóval várja a pihenni vágyókat! A nyaraló kábel TV- vel és internettel felszerelt. A helységek klímával hűthetők, illetve a hideg napokra gázfűtéssel ellátottak. A vendégház Bogács nyaralóövezetében, a legcsendesebb utcában található. Alkalmas kisgyermekes pihenni vágyó családoknak, és feltöltődni, szórakozni vágyó fiataloknak egyaránt. A Bogácsra látogató vendégek rengeteg kikapcsolódási lehetőséget találhatnak a településen és annak környékén. A méltán híres borospincék minden nap élőzenével és jó hangulattal várják a látogatókat, illetve hetente több alkalommal a strand hangulatos éjszakai fürdőzést kínál az arra vágyóknak. Egyszerre akár 10 (8+ 2 pótágy) vendég is kényelmesen pihenhet nálunk. Kedvezményes ajánlatainkkal várjuk megkeresését! Elő- és utószezonban további 10%- kedvezménnyel várjuk vendégeinket. Foglaljon mihamarabb, hogy az Ön által megjelölt időpont biztos szabad legyen! Szeretettel várjuk!
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Bogács Tomorvár út 10.
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez