Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Costes Étterem
Éttermek
Nyitvatartás ma
18:30 - 23:00
Hétfő Zárva
Kedd Zárva
Szerda 18:30 - 23:00
Csütörtök 18:30 - 23:00
Péntek 18:30 - 23:00
Szombat 18:30 - 23:00
Vasárnap 18:30 - 23:00
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Éttermünk a „Fine Dining” kategóriába sorolható. Különleges minőségű alapanyagokból, speciális technikai megoldásokat alkalmazva, minden fogás frissen készül.
Rólunk

A következőkben néhány fontos információval szeretnénk szolgálni Önöknek ahhoz, hogy a modern nemzetközi csúcsgasztronómia élményét zavartalanul élvezhessék éttermünkben.

Éttermünk a „Fine Dining” kategóriába sorolható. Különleges minőségű alapanyagokból, speciális technikai megoldásokat alkalmazva, minden fogás frissen készül. Az adagok nem nagyok, szeretnénk, ha a vendégeink végig tudnák kóstolni az ételsorainkat. Az ételeink séfünk kompozíciói, melyek az eredeti koncepció alapján elkészítve érvényesülnek igazán, ezért kérjük bízzák magukat szakembereink ízlésére és csak speciális esetekben (allergia, stb.) kérjenek változtatást az ételek elkészítésében.

Szeretnénk maradandó, egész estés élményt nyújtani a vendégeinknek, ezért kérjük, úgy készüljenek, hogy egy kellemes vacsora elfogyasztása körülbelül három órát vesz igénybe.

Éttermünkben a számla végösszege 12% szervizdijat tartalmaz.

3 fő feletti foglalás esetén banki előleget kérünk előengedélyezés formájában, melyet 48 órával a választott időpont előtt terhelünk véglegesen. Ezt megelőzően van lehetősége módosításra vagy lemondásra. Az előleg mértékéről és a technikai részletekről a foglalás visszajelzésekor egyeztetnek a kollégáink Önökkel. Az előleg összege 15.000 Ft/fő.
A kártyaadatait az OTP Bank oldalán adhatja meg, a Costes nem tárolja azokat.

A la carte étkezést – konyhánk kapacitása miatt – csak 4 főig tudunk biztosítani.
5 fős, vagy nagyobb csoport asztalfoglalása esetén csak előzetesen egyeztetett menüsort tudunk felszolgálni, mert konyhánk a megfelelő minőséget csak így tudja biztosítani az Önök számára. Konyhánkon minden frissen készül, így a megfelelő színvonal és minőség biztosítása érdekében arra kérjük vendégeinket, hogy azonos számú fogásokból álló menüt válasszanak.

Bármilyen ételallergia vagy összetevővel szembeni túlérzékenység esetén, kérjük, problémáját előre jelezze az asztalfoglalásnál, hogy kollégáink megfelelő alapanyagokkal és speciális menükkel készülhessenek.

Kérjük, hogy pontosan érkezzen és jelezzen nekünk, amennyiben mégsem tud eljönni. Az asztalfoglalást a foglalás napján csak 20 percig áll módunkban fenntartani.

Éttermünk nem dohányzó. Dohányzás csak az étterem előtt lehetséges.

Csak a ruhatárunkban a kollégáink által elhelyezett ruhákért és tárgyakért tudunk felelősséget vállalni.

Gépkocsival érkező vendégeink számára a közvetlenül mellettünk lévő IBIS HOTEL mélygarázsában ingyenes parkolást biztosítunk, amennyiben van szabad helyük. Kérjük, parkolási szándékát asztalfoglalásakor előre jelezze. A mélygarázs bejáratánál lévő kaputelefonon, kérjük, jelezze a recepciósnak, hogy az éttermünk vendége.

A biztonságos bankkártyás fizetést az OTP Bank biztosítja. Az OTP Bank vásárlási tájékoztatója az alábbi linken érhető el.

Köszönjük, hogy elolvasta a tájékoztatónkat és megtisztel minket a bizalmával!
 Képek
0 0 0 0 0 0 0 0
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez