Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Mazsola Autósiskola
Autósiskola
Rólunk
A MAZSOLA AUTÓSISKOLA 2002 SZEPTEMBERÉBEN INDULT EGYÉNI VÁLLALKOZÓI FORMÁBAN. ÚGY TERVEZTEM, HOGY EGYEDÜL MEGOLDOM ANNAK A NÉHÁNY TANULÓNAK AZ OKTATÁSÁT AKI JELENTKEZIK A TANFOLYAMOKRA. ENGEM IS MEGLEPETT, HOGY AZ ELSŐ TANFOLYAMRA OLYAN SOKAN JELENTKEZTEK - TALÁN EZ KÖSZÖNHETŐ AZ ERŐTELJES REKLÁMOZÁSNAK ÉS A NÉVVÁLASZTÁSNAK - HOGY NÉHÁNY KOLLÉGÁT SEGÍTSÉGÜL KELLETT HÍVNI.

AZÓTA IS ARRA VAGYUNK A LEGBÜSZKÉBBEK, HOGY TANULÓINK 90%-A AZÉRT JELENTKEZIK HOZZÁNK, MERT VALAMELYIK ROKONA, BARÁTJA, VAGY ISMERŐSE AJÁNLOTTA ISKOLÁNKAT. NEKÜNK AZ ELÉGEDETT ÜGYFÉL A LEGFONTOSABB.

Évente megrendezésre kerülő szakoktatói vetélkedőn elért díjaink. ISKOLÁNKNÁL EGYELŐRE CSAK "B" KATEGÓRIÁS KÉPZÉS FOLYIK. A XXI. SZÁZAD KÖVETELMÉNYEINEK MEGFELELVE ÚGY DÖNTÖTTÜNK, HOGY BEVEZETJÜK AZ E-LEARNING-OT, VAGYIS A TÁVOKTATÁST. AZ ELSŐ ÉS LEGNAGYOBB ELŐNYE, HOGY A TANULÓNAK NEM KELL JÁRNIA TANTERMI FOGLALKOZÁSRA. A KRESZ SZABÁLYAIT MINDENKI AKKOR TANULHATJA AMIKOR AKARJA ÉS OLYAN TEMPÓBAN AHOGY Ő AKARJA. TOVÁBBI INFORMÁCIÓT MEGTALÁL A TÁVOKTATÁS MENÜPONT ALATT.

A KÖLTSÉGEK CSÖKKENTÉSÉNEK EGYIK MÓDJA: HA A TANULÓNAK MINÉL KEVESEBB PÓTVIZSGADÍJAT KELL BEFIZETNI. BÜSZKÉN MONDHATJUK, HOGY TANULÓINK 75%-A ELSŐRE LEVIZSGÁZIK AZ ELMÉLETI VIZSGÁKON, ÉS MÁRIS KEZDHETI A GYAKORLATI OKTATÁST.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Pécs, Felsőmalom utca 13.
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez