Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Cafe Frei Liget Center
Cafe Frei, Kávézók
Nyitvatartás ma
8:30 - 19:00
Hétfő 8:30 - 19:00
Kedd 8:30 - 19:00
Szerda 8:30 - 19:00
Csütörtök 8:30 - 19:00
Péntek 8:30 - 19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Bankkártya elfogadás
Kávé kinálatunk
HUF
EUR
Hideg sarkvidék
Hollywood Kókusz-Latte620 Ft
Bajor Jégkávé620 Ft
Ice Cappuccino620 Ft
Monacói Kókusztej-Frappe590 Ft
Cannes-I Fagylaltkávé620 Ft
Dió Frappe-Capuccio620 Ft
Karibi Rum-Kávé620 Ft
Etióp Jégkaramellás Gyömbér-Latte620 Ft
Jávai Jeges Narancs-Mokka620 Ft
Damaszkuszi Mandulás Jég-Kávé620 Ft
Al-Jaziar Jeges Narancs-Karamella620 Ft
Amerikai kávékonyha
Seattle Espresso330 Ft
Americano330 Ft
New Yorki Espresso330 Ft
Ausztrál Dió Kávé590 Ft
Wellington 1982590 Ft
Miami Beach Vanília Latte590 Ft
Karamella-Cappuccino590 Ft
Mississippi Gesztenyekávé590 Ft
Maui Mandula Cappuccino590 Ft
Amerikában összeházasodott az olasz kávékonyha megnyújtott, híg verziója a latin ízekkel. A gyerek élvezi az életet, laza és könnyed. Nem hasonlít a szülőkre, sem a kemény, nagydumás Olasz espresso-papára, sem pedig a táncos, de rendetlen Latin karamella-mamára. Az amerikaiak a dió, a mandula és a vanília szerelmesei, kizárólag hosszúra főzött feketekávé alapokon. Csak semmi durvaság – kávéfronton ez a jelszavuk.
Arab kávékonyha
Beduin Kávé590 Ft
Dubaji Fűszer-Cappuccino590 Ft
Örmény Narancs Kávé590 Ft
Casablancai Menta-Latte590 Ft
Arab Kávé Gahwa590 Ft
Maharadzsák Tejeskávéja590 Ft
Jemeni Fűszeres Mokka590 Ft
Ománi Tojáslikőrös Latte590 Ft

Afrika arabok lakta vidékein fűszeres ízű kávészemek teremnek. Az arab kávékonyhában ezeket pörkölik hosszan, faszénen, édeskésre. Aztán a kávéitalokat fűszerekkel tovább ízesítik, és hosszúra, édeskésre is főzik. Az arab kávék kulcsszava az idő: van olyan recept, amelyik régebben három órán át főtt a faszénbe állított cserépedényben. A hosszú, sivatagi esték idején a karavánok vándorai ráértek kivárni, amíg a kávéból azok a komplex ízek is előbújtak, melyekkel az olaszok espresso-gépe a 30 másodperces lefőzés alatt sosem találkozik.

Újabban a tea és tej is az arab kávékonyha része lett.

Latin kávékonyha
Kubai Espresso330 Ft
Perui Narancsvirág590 Ft
Azték Chili-Espresso590 Ft
Rumoskörtés Mokka590 Ft
Jamaicai Latte590 Ft
Riói Kókuszos „Media”590 Ft
Nicaraguai Dohánykávé590 Ft
Guatemalai Mogyoró590 Ft
Kókusz Macchiato590 Ft
A latin kávék készítésekor már az elején, az őrölt kávéba belekerül a cukor, amit lefőzéskor a forró víz megolvaszt, és így a kávészemek kesernyésségét édes karamella áztatja át. A karibi szigetvilág fűszerei és egzotikus gyümölcsei éppúgy beépültek ebbe a kávékonyhába, mint Dél-Amerika keserű kakaója és csípős ízei.
Olasz kávékonyha
Espresso Italiano330 Ft
Milánói Espresso330 Ft
Szicíliai Espresso330 Ft
Római Espresso Macchiato330 Ft
Toszkán Ristretto330 Ft
Cappuccino450 Ft
Como-i Tejeskávé450 Ft
Torinói Bicerin590 Ft
Espresso Doppio590 Ft
Nápolyi Haboskávé590 Ft
Az olaszos kávék alapja a krémesre főzött espresso. Az átfolyási idő a magasnyomású gépben szigorúan 30 másodperc, mert a sötétre pörkölt, főleg dél- és közép-amerikai kávészemek kesernyés aromája így érvényesül a legjobban. A tej habosított, de sosem forró. Cukrot csak a vendég adhat a kávéhoz.
Rólunk
Bankkártyás fizetési lehetőség:
Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, Maestro
MI A CAFE FREI?
KÜLÖNLEGES UTAZÁS A KÁVÉ VILÁGÁBA
Kávéházainkban vendégeink termékeinken keresztül „megkóstolhatják” a világot. Nálunk mindig frissen pörkölt, kézzel többször átválogatott, arabica ültetvény–kávé ritkaságokból készülnek az italok. Kávéházainkban különböző receptek alapján több mint 70 kávéféleséget kínálunk vendégeinknek, nálunk az összes jelentős „kávé–konyha” (olasz, francia, japán, arab, amerikai, latin) megtalálható.

A "KÉT" TAMÁS

"AZ UTAZÁS IZGALMA ÉS KIFINOMULT ÍZ–ÉLMÉNY"

A CAFE FREI-t két barát alapította: Frei Tamás, a tévés világutazó, aki az elmúlt 20 évben több mint száz országot látogatott meg. Rajongással szereti a kávét és a vele összefüggő világot; illetve Langár Tamás közgazdász, élelmiszeripari vállalkozó, aki több mint 20 év tapasztalattal a birtokában a hálózat működtetését üzleti oldalról segíti.

Az első CAFE FREI kávéház 2007 áprilisában nyílt meg Magyarországon, azóta a kávéházi Franchise-hálózatunk folyamatosan bővül. Mára az ország legnagyobb kávéházláncává nőttünk. Egyedülálló Franchise-rendszerünknek köszönhetően a 2013-as év nemzetközi áttörést hozott számunkra, amikor megnyitottak az első közép-európai kávézók. Azóta már Angliától kezdve, Franciaországon át egészen Dubaiig üzemeltetünk kávézókat. Az elkövetkező időszakban Szaúd-Arábia, Németország és Svájc jelentik számunkra a fontos célországokat.

Frei Tamás
Frei Tamás az elmúlt két évtizedben bejárta a világ szinte összes jelentős kávétermelő régióját. Végül a Cafe Frei vezető baristája, pörkölőmestere és a helyi termelők segítségével alakult ki az a különleges válogatás (három kontinens közel húsz országából), amely 70-féle kávéitalunk alapját képezi. A cserjétől a csészéig követve, mindig frissen pörkölve, autentikus receptek szerint elkészítve.

ARABICA KÁVÉ
A CAFE FREI AZ ÜLTETVÉNY-KÁVÉ RITKASÁGOK SPECIALISTÁJA
Kézzel szedett, és szemenként átválogatott kávéinkat a világ legjobb minőségű arabica ültetvényeiről hozzuk. Személyesen megyünk el a termelőkhöz. Törekszünk arra, hogy csak organikus biokávékat vásároljunk, ezeket a viszonteladók profitját kihagyva, és így a vendégeink pénztárcáját kímélve, közvetlenül az ültetvényen szerezzük be.

NEM "CSAK" KÁVÉ...
AKÁR MILYEN ÍNYENCSÉGRE VÁGYSZ,
KÍNÁLUNK VALAMIT SZÁMODRA!
Kávéink többségét koffeinmentesen, vagy édesítés nélkül, vagy tej alternatívákból is kérhetik vendégeink. A kávékon kívül nagy választékban kínálunk prémium minőségű szálas teákat és gyümölcs, fűszer főzeteket, a több mint 10 féle forró csokinknak pedig külön rajongó tábora van! :-) A melegebb napokra vagy csak mennyei szomjoltónak a jeges kávé és tea kínálatunk mellett házi limonádékat és shakeket ajánlunk. Az italok mellett pék– és cukrászsüteményeket, szendvicseket, valamint különleges, saját fejlesztésű sós termékeket is kínálunk széles választékban vendégeink számára, a tradicionális péksüteményektől kezdve az egzotikus desszertekig szinte a teljes választékot saját üzemeinkben állítva elő.
Szelektív kávézónkban nagy sikerrel üzemelnek GELATO NATURALE fagylalt és DR DRINK egészségrakéta turmix újdonságaink.

BÜSZKÉK VAGYUNK RÁ
Saját pörkölő- és csomagolóüzemmel rendelkezünk Szécsényben, ahol manufakturális körülmények között pörköljük a három kontinens közel húsz országából behozott nyerskávékat, melyek 70-féle kávéitalunk alapját képezik. Pásztón építettük fel a fagyasztott süteményeket és fagylaltokat gyártó üzemünket, számottevő fagyasztó kapacitással kiegészítve. Üzemeinkben és kávéházainkban jelenleg több mint 200 kollégánknak biztosítunk munkát.
Képek
19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19
Termékek
1 db
További termékek
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás

Rövid ismertetés

Étlap

Itallap

Rólunk

Termékek

Elérhetőségek

Hozzáadás a
kedvencekhez