Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Budagyöngye Bevásárlóközpont
Bevásárlóközpontok
Bevásárlóközpontok
Nyilvános WC
Nyitvatartás ma
8:00 - 18:00
Hétfő 7:00 - 21:00
Kedd 7:00 - 21:00
Szerda 7:00 - 21:00
Csütörtök 7:00 - 21:00
Péntek 7:00 - 21:00
Szombat 7:00 - 20:00
Vasárnap 8:00 - 18:00
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
A négyszintes, közel tízezer négyzetméteres bevásárlóközpontban jelenleg 120 üzlet várja vendégeit áruival, szolgáltatásaival.
Wc a betérőknek
Rólunk
A Budagyöngye 1994-ben, Buda elso bevásárlóközpontjaként nyitotta meg kapuit. Az átriumszeru kialakítás és a kis alapterületu üzlethelyiségek a hajdan itt álló Budagyöngye Piac családias, barátságos hangulatát idézik. A négyszintes, közel tízezer négyzetméteres bevásárlóközpontban jelenleg 120 üzlet várja vendégeit áruival, szolgáltatásaival.

Az élelmiszer jellegu üzletektol a lakberendezési boltokon és divatüzleteken át a vendéglátóegységekig minden egy helyen megtalálható. Az üzletházban fogorvosi és szemészeti egészségügyi szolgáltatásokat is igénybe vehetnek látogatóink. A szépülni és lazítani vágyókat szeretettel várjuk fodrászatunkban, Thai masszázs szalonunkban, illetve minden igényt kielégíto drogériánkban. A Budagyöngye Bevásárlóközpontot a kezdetektol az igényes környékhez igazodó különleges áruválaszték, vásárlóbarát üzletpolitika és folyamatosan megújuló árukínálat jellemzi, amit a rendszeres akciók és árengedmények tesznek még vonzóbbá. Ezen felül a házban posta, bank, pénzváltó, varrodavalamint pelenkázó és gyermekmegorzo szolgáltatás is rendelkezésre áll. Kedves vásárlóink – a bevásárlóközpontok között egyedülállóan -, háziállataikkal is látogathatják a Budagyöngyét ahol kedvencük számára állatpatika és eledel bolt is megtalálható. Az üzletházban orzött mélygarázs szolgálja az autóval érkezo vendégeink kényelmét.

A Budagyöngye közösségi terei és mosdói akadálymentesek, így babakocsis és kerekes székes vásárlóink számára is kényelmesen elérhetok.

Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez