Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
G-OLD Bioszauna
Bioszauna tőlünk - Önnek!
Kineziológia
Szauna
Szauna
Nyitvatartás ma
8:00 - 18:00
Hétfő 8:00 - 18:00
Kedd 8:00 - 18:00
Szerda 8:00 - 18:00
Csütörtök 8:00 - 18:00
Péntek 8:00 - 18:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Az általunk gyártott G-OLDLake Szaunák Európai alapanyagokból, saját szakembergárdával előállított termékek.
Rólunk G-OLDLake Szauna
Alapítva: 1999
Bankkártyás fizetési lehetőség:
Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro
G-OLDLake Szaunáról:

Köszönjük, az első lépést már megtette azzal, hogy weboldalunkra látogatott, reméljük, megtalálja a keresett terméket, mellyel szebbé, jobbá, kényelmesebbé és nem utolsó sorban egészségesebbé tehetjük az Ön és családja életét!

G-OLDLake Szaunák gyártója a Mormota-Lux Kft. néhány módosulástól eltekintve 1999 decembere óta áll ügyfelei rendelkezésére.

Cégünk megalapítása óta, sikerült a családi vállalkozásból egy sikeres kisvállalkozássá válnunk. A sikereinkhez nagy részben hozzájárultak Vevőink Hazánkból és Európa több országából, akik kitűntettek minket bizalmukkal.

Társaságunk más érdekeltségekkel párhuzamosan szaunák, faházak és ezek kiegészítő termékeinek gyártásával, valamint tartozékainak forgalmazásával foglalkozik. Az általunk gyártott G-OLDLake Szaunák kizárólag európai alapanyagokból (az ettől eltérőeket külön jelezzük) , saját szakembergárdával előállított termékek.

A szauna építés területén szerzett több éves szakmai tapasztalat kiváló alapot ad jövőbeli törekvéseinknek, melyekkel még hatékonyabb technológiákat, még jobb minőséget, még magasabb biztonságú és még kedvezőbb árú termékeket szeretnénk előállítani. Céljainkat saját fejlesztéseink, saját gyártási kapacitásunk, saját és viszonteladóink kimagasló forgalmazása, és legfőképpen kiváló Munkatársaink szakmai tapasztalata segíti.

Cégünknél a függetlenség központi szerepet játszik. Mindig a saját erőnkből növekedtünk, a függetlenségünket sohasem szolgáltattuk ki a bankoknak vagy bárki másnak. Ez megadja számunkra a Vevőink, az alkalmazottak és a régió érdekében történő hosszú távú tervezés és döntéshozás szabadságát.

Pontosan ezen logikát követve végezzük magunk termékeink fejlesztését és gyártását. Az ehhez szükséges know-how és technológia hatalmas, de nagyon megéri. Ügyfeleink az egyik  leginnovatívabb és a piac meghatározó cégnek tartanak bennünket az ágazatban. Ügyfeleink bízhatnak termékeink magas minőségében. Az alkalmazottaink hasznot kovácsolhatnak a vonzó és hosszú távra biztosított foglalkoztatásból.

Minden dolgozónk minden szinten fontos számunkra. Bevonásuk a döntések hozatalába lehetővé teszi képességük kihasználását. A továbbképzések nem csupán a dolgozói elégedettséget javítják, hanem megtartják és jobbítják cégünk hatékony működését.

Termelési és logisztikai folyamatainkat rendszeresen felülvizsgáljuk, és jobbítási lehetőségeket keresünk. Ez a tevékenység képezi a „zéró tolerancia stratégia” alapját és segíti a piaci szegmens csúcsán maradni.

Vevőink követelményei határozzák meg termékeink minőségét. A minőség nem osztható.

Tartalmazza a szállítási pontosságot, a versenyképes árat, a magas műszaki tartalmat és a hozzá tartozó szolgáltatásokat. Célunk a magas vevői elégedettség elérése és fenntartása.

Biztosítjuk Önt arról, hogy a G-OLDLake Szaunák és azok kiegészítő termékei a jövőben is a csúcstechnológiát fogják képviselni, és hogy termékeink a jövőben is ki fogják vívni vásárlóink elégedettségét.

Nézzük részletesebben. A G-OLDLake Szauna fő tevékenysége a saját tervezésű G-OLDLake fantázianevet viselő szaunák, faházak, infrakabinok, sószaunák, sószobák és kabinok építése, melybe a finn HARVIA cég termékeit építjük be. Továbbá készítünk merüldézsákat kül és beltérre, akár fűthető kivitelben is!

Az északi népeknél a szauna évszázadok óta az élet mindennapi tartozéka, hiszen rendszeres használata javítja az általános közérzetet, rugalmassá, fiatalossá teszi a bőrt, fizikailag és szellemileg is felfrissít.

G-OLDLake Szauna az Ön otthonába viszi a szauna varázsát. Vállaljuk, komplett szaunák tervezését és kivitelezését a kisebb családi szaunától a több személyes közösségi szaunákig, legyen az akár az épületben, vagy a szabadban, egy faházban. Egyedi igényekhez igazodva szaunáinkhoz ajánljuk az elektromos és a hagyományos fatüzelésű kályháinkat, infraszaunáinkat, illetve a kombi szaunáinkat, Sószaunákat, valamint az elsőként általunk tervezett és épített BIO szaunáinkat. Az általunk gyártott és nevezett Bioszauna a felhasznált anyagok eredete és tartalma miatt bio és nem pedig a szállodaiparban elterjedt alacsony hőfokkal üzemeltetett és különböző kiegészítőkkel ellátott hagyományos szaunát nevezzük bioszaunának!
Ajánljuk továbbá a különféle szauna tartozékok teljes skáláját, melyekkel még élvezetesebbé tehető a szaunázás. Például illóolajak, mézes szappan, merülő dézsa, különböző pihenőszékek és még sok más egyéb.
Szauna szerviz szolgáltatásunk kiterjed a már meglévő szaunák karbantartására, átépítésére és további kényelmi tartozékok felszerelésére is.  Hagyományos finn szaunája van és kombinált szaunát szeretne? Különböző megoldásokkal valósítjuk meg elképzeléseit, hogy minél előbb Ön egy kombinált szaunát használhasson!

 Szauna építésen kívül rendelkezésükre állunk egyedi elképzelés vagy típusterv alapján fából elkészítendő kerti faházak, szerszámoskamrák, garázsok, hétvégi faházak vagy egyéb fa építmények és szerkezetek építésével - gyártásával, falak burkolásával,sószaunák, sókamrák, sóbarlangok építésével, telepítésével, valamint a termékeinkhez tartozó kiegészítők forgalmazásával.

Amennyiben termékeinkkel felkeltettük érdeklődését, kérje személyre szabott egyedi kalkulációját. Ajánlatunk remélem minden tekintetben megfelelő és versenyképes lesz, célunk a minőségi munka és az elégedett ügyfél.
Nyitvatartás: Csakis telefonos egyeztetést követően!
Képek
18 18 18 18 18 18
Termékek
3 db
További termékek
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk G-OLDLake Szauna
Termékek
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez