Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Pozíció frissítése
Útvonaltervezés
Sétahajók, amiket
elérsz még ma
Holnap induló
sétahajók
Menetrend
kereső
Menetdíjak
Elérhetőségek
Hibajelentés
Balatonalmádi kikötő
9.8°
14.9°
10.4°
Napkelte: 06:33
Napnyugta: 16:33
Páratartalom: 85%
Légnyomás: 1024.9 hPa
Utolsó frissítés: 01:00
A sétahajó szezon
2021 Áprilisában indul.
Személyhajózást érintő aktuális intézkedések
A Balatoni Hajózási Zrt. ezúton tájékoztatja az utazóközönséget a személyhajózással kapcsolatos intézkedéseiről.

A BAHART a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel áprilisban arra kényszerült, hogy a személyhajózási szezon hagyományos húsvéti indítását elhalassza. A járványügyi helyzet új, enyhébb fázisba lépésével, igazodva a központi kormányzati intézkedésekhez, 2020. május 30-án a Társaság elindítja első menetrendi és sétahajójáratait az alábbi átmeneti utazási feltételekkel:

- A tömegközlekedési eszközökhöz hasonlóan, a hajók zárt utastereiben egyelőre kötelező a szájmaszk (vagy azt helyettesítő, arcot eltakaró kendő, sál) viselése. A kellemetlenségek elkerülése céljából arra kérik az utasokat, hogy ezekről mindenki előzetesen maga gondoskodjon, mivel szájmaszkot a pénztárakban nem árusítanak. Szájmaszk hiányában a pénztáros munkatársak megtagadhatják a jegykiadást, a hajós személyzet pedig a hajóra történő felszállást. A hajók nyitott fedélzeti részein a szájmaszk viselése ajánlott.

- A Társaság felhívja utasai figyelmét, hogy az egymástól számított, rendeletben előírt 1,5 méteres távolságot a kikötőben, a pénztáraknál és a hajók fedélzetén is– az egy háztartásban élők kivételével – tartsák be.

- A hajókon szállítható utasok számát a maximális befogadóképességhez képest átmenetileg csökkentik, emiatt a jegyek minden hajójáratra csak korlátozott számban lesznek válthatók. Annak érdekében, hogy a legtöbb hajózni vágyó utast a fedélzetre tudjanak engedni, a Társaság a nagyobb befogadó képességű hajóit állítja forgalomba.

- A megváltott menetjegyek kizárólag a jegyen szereplő, adott időpontra szóló utazásnál használhatók majd fel, ugyanazon útvonalon korábbi vagy későbbi járatra nem érvényesek. Erre a korlátozott befogadóképesség miatt van szükség, hogy a szállítandó utasok száma előre tervezhető legyen.

- A BAHART felhívja utasai figyelmét, hogy a települések között közlekedő menetrendi járatokra a retúrjegyek vásárlását részesítsék előnyben, az ismételt pénztári sorban állás elkerülése végett.

- Mint sok más szolgáltatás esetében, a BAHART is kéri utasai együttműködését, hogy mellőzzék a készpénzben történő fizetést, a jegyek megváltásakor használják (érintős) bankkártyájukat.

- A BAHART személyhajózási szolgáltatásait a járványügyi helyzetben és ahhoz kapcsolódó korlátozó intézkedések mentén minden utas saját felelősségére veszi igénybe, az utazással összefüggésbe hozható esetleges megbetegedésekért a BAHART felelősséget nem vállal.

Köszönjük Utasaink együttműködését!
Sétahajók, amiket elérsz még ma
Hogy ne maradj le
Betöltés...
Holnap induló sétahajók
Hogy biztosan odaérj
Menetdíjak
Nézd meg aktuális viteldíjainkat
2020. Évi sétahajó díjak Felnőtt Gyermek
1 órás sétahajózás: 2.100 Ft 1.050 Ft
2 órás félsziget-kerülő sétahajózás: 2.900 Ft 1.450 Ft
Sétahajózás a naplementében: 2.500 Ft 1.750 Ft
Romantikus badacsonyi kirándulás: 2.900 Ft 2.000 Ft
Csillaglesen: 2.100 Ft 1.050 Ft
Kutyajegy: 500 Ft
Árak a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák.
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Balatonalmádi, Véghely D. u. 20.
Útvonaltervezés a címhez
Hibajelentés
Probléma esetén
Küldés
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Bezárás
Bezárás
Nyelvválasztás:
Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán