Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Bagatell Étterem
Éttermek
Nyitvatartás ma
10:00 - 23:00
Hétfő 10:00 - 23:00
Kedd 10:00 - 23:00
Szerda 10:00 - 23:00
Csütörtök 10:00 - 23:00
Péntek 10:00 - 23:00
Szombat 10:00 - 23:00
Vasárnap 11:00 - 16:00
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
A szakácsok személyesen vásárolják az alapanyagot, így mindig friss és aktuális, szezonnak vagy napszaknak megfelelő ételeket készíthetnek.
Rólunk

Bagatell Étterem Kecskemét belvárosában, a Lestár tér 1. szám alatt,a Katona József színház és a városháza szomszédságában található.

Az étterem egyik különlegessége, hogy két mesterszakács, Kovács Sándor és Kecskeméti Krisztián fogott össze. A szakácsok személyesen vásárolják az alapanyagot, így mindig friss és aktuális, szezonnak vagy napszaknak megfelelő ételeket készíthetnek.

A vendégekkel szinte személyes kontaktust létesítenek, így az egyéni kívánságokat is igyekeznek teljesíteni. Az étlapon elsősorban magyar ételeket találunk, de reformizálva. Ami azt jelenti, hogy az ételek modernebb tálalást, egyedi stílust kapnak.

Ezek tulajdonképpen a világversenyeken látott trendeket követik. A hatalmas borválaszték akár ételhez párosítva is, minden igényt kielégít. Napi ajánlatok mellett, az aktuális ünnepi ételek is tálalásra kerülnek. Az étterem teljességét a felszolgálók  szakmai tudásukkal és felkészültségükkel teszik teljessé. Aki esetleg színház után egy könnyű vacsorára, vagy egy finom bor elfogyasztására vágyik, akkor a Bagatell Étterem kiváló választás.

Céljaink:


Szeretnénk a magyar konyha modernizálásában, frissítésében, megújításában és a meglévő értékeink megőrzésében részt venni, maradandót alkotni. Nem titkolt terveink között szerepel, hogy az éttermünket, a „Bagatellt” magas szintű, precíz munkával a vendégeink legnagyobb megelégedése mellett, az ország legjobb éttermei közé juttassuk.  

 
Képek
23 23 23 23 23 23
Termékek
1 db
További termékek
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Termékek
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez