Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Aranyablak
Ajtó-Ablak / Nyilászáró
Ajtó-Ablak / Nyilászáró
Nyitvatartás ma
9:00 - 17:00
Hétfő 9:00 - 17:00
Kedd 9:00 - 17:00
Szerda 9:00 - 17:00
Csütörtök 9:00 - 17:00
Péntek 9:00 - 17:00
Szombat 8:00 - 12:00
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Több mint 17 éve foglalkozunk ajtó-ablak kereskedelemmel, közel 1 millió nyílászárót adtunk el ez idő alatt. Hálózatunk országszerte 35 üzletben várja vásárlóit!
Rólunk

Nyisson velünk a világra, mert:


Több mint 17 éve foglalkozunk ajtó-ablak kereskedelemmel, közel 1 millió nyílászárót adtunk el ez idő alatt. Hálózatunk országszerte  35 üzletben  várja vásárlóit!
Az Aranyablak által gyártott termékek a legkorszerűbb gépsorokon, berendezéseken kerülnek megmunkálásra, szigorú ellenőrzés mellett. A gyors kiszolgálás érdekében a standard méretű, fa- illetve műanyag nyílászárókból, azonnal rendelkezésre álló, nagy mennyiségű raktárkészletet tartunk fenn. Szakképzett eladóink többsége évek óta az Aranyablaknál dolgozik, jól ismeri a termékeinket és felkészültek műszaki jellegű kérdésekben is. Számtalan profil, forma és színvariációs lehetőség közül válogathat nálunk. Termékskálánk igen széles: fa és műanyag nyílászárók, tetőablakok, garázskapuk, nyílászárók kiegészítői: párkány, könyöklő, redőny, reluxa, zsalugáter, szúnyogháló és kilincsek. Teljes körű szolgáltatás csomaggal állunk az Ön rendelkezésére a felméréstől, a kiszállításon és beépítésen át, a garanciális ügyintézésig.  

Érdemes tudnia, hogy

Az Aranyablak nyílászárók alapanyagát többek között a gondosan válogatott, legjobb minőségű szibériai borovi fenyő biztosítja, mely a megfelelő eljárások során tartóssá válik és ellenáll a környezeti viszontagságoknak.

Természetesen új profilú műanyag nyílászárók is szerepelnek termékpalettánkon, melyeknél a megerősített, horganyzott acélmerevítés garantálja a nyílászárók kivételes tartósságát és megbízhatóságát.

A nyílászárók minden eleme (profil, üveg, vasalat stb.) 100%-ban újrahasznosítható. A PVC - amelynek természetes nyersanyaga a kőolaj, a földgáz és a konyhasó - sokkal értékesebb annál,minthogy a szemétégetőbe kerüljön. Fa ablakaink pedig természetesen teljes egészében újrahasznosíthatók.

Miért nálunk a legjobbak az árak?

Miért nálunk a legjobbak az árak?

mert jól ismerjük az Ön igényeit és így alakítjuk ki a kínálatunkat
mert nagy mennyiségben gyártunk és így az alapanyagok beszerzése is kedvező mert több éves kiváló kapcsolattal rendelkezünk a beszállító partnereinkkel és ők is a legjobb árakat biztosítják nekünk
Termékek
2 db
További termékek
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Termékek
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez