Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Állategészségház - Tatabánya-Bánhida
Állatorvos
Nyitvatartás ma
Zárva
Hétfő 9:00 - 11:00
Kedd 16:00 - 18:00
Szerda 9:00 - 11:00
Csütörtök 16:00 - 18:00
Péntek 9:00 - 11:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitva tartás Vértesszőlősön: Hétfő, Szerda, Péntek 16-18 óráig Kedd, Csütörtök 9-11 óráig Hely: Vértesszőlős, Szabadságtelep 1974. (az N-Nábob lovardával szemben.
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Állatorvos
Rólunk
A vértesszőlősi Állategészségház "kistestvére", ahol a 2012. március 20-i nyitáskor állatorvosi rendelő kezdi meg a működését, de engedélyezés alatt áll az állatpatika és a pet shop is. Az Állategészségház Bánhida főutcáján, a Kossuth Lajos utca MOL benzinkút és a síkvölgyi körforgalom közötti szakaszán, a bánhidai temető felőli oldalon található. A kapu a 48-as emlékműre néz. A parkolás itt csak a kapu előtt, az utcán oldható meg, mert az udvar több, elsősorban építőipari cég (BÁN Kft., Novobau Kft.) közös használatában van. Az állatorvosi rendelő az épület középső szegmensében van, így a vendégek részére a váró felől, a 2. bejáraton keresztül közelíthető meg. A rendelőben elsősorban állatorvosi alapellátásra van lehetőség, mint a védőoltások beadása és az ambuláns vizsgálat és kezelés. Kisebb műtétek, elsősorban fogászati beavatkozások elvégzésére is van mód, de a nagyobb eszközigényű, és asszisztenciát igénylő műtéteket elsősorban a Vértesszőlősi Állategészségházban végezzük. Az állatpatika és pet-shop a váró sarkában kerül kialakítására. A pet-shopban pórázak, nyakörvek, kefék, samponok, vitaminok, jutalom falatok kutya és macskaeledelek kaphatók. Az állatpatikában vényköteles állatorvosi gyógyszereket csak receptre szolgálunk ki. Recept kiállítására a rendelőben, az állatok vizsgálatát követően van lehetőség.

ÁLLATEGÉSZSÉGHÁZ, VÉRTESSZŐLŐS

1996-ban végeztem a budapesti Állatorvos-tudományi Egyetemen. 2009-ig a Budapest II. kerületi önkormányzati állatvédelmi referense voltam. Az állategészségügyi igazgatás és járványtan szakállatorvosa diploma megszerzését követően a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központjában dolgoztam ellenőrzési referensként. 

Klinikai tapasztalatomat a budapesti Vadaskerti Állatorvosi Ambulancián alapoztam meg, ahol 1985-től 2009-ig dolgoztam. Alapító tagja voltam a 2002-ben Budapesten megnyitott Fehér Táltos Állatorvos Rendelőnek. 2010-ben megszereztem a kisállatgyógyász szakállatorvos diplomát.

2005 óta praktizálok Vértesszőlősön, ahol 2008-ban készült el első saját állatorvosi rendelőm. A bánhidai rendelő 2012. tavaszi megnyitását követően már teljes munkaidőben a praxisban dolgozom. Kamatoztatva a közigazgatásban szerzett több mint 17 éves tapasztalatot, a kedvtelésből tartott állatok rendelői és házi ellátása mellett az alábbi szolgáltatásokat kínálom:

 
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez