Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Pénzügyi és Biztosítási Tanácsadó
Bank, Biztosítás, Bróker / Biztosítás értékesítés
Feladó: Gyulai Barnabás egyéni vállalkozó
Cím: 8200. Veszprém. Baláca sor.19.
Feladó adatlapjának megtekintése
Az állás
Rövid ismertetése

Igazi kincs az álláspiacon

Folyamatos tanulási, fejlődési lehetőség, lendületes csapat, tapasztalt mentorok segítsége, több mint versenyképes fizetés, idősek és fiatalok segítése pénzügyi céljaik elérésében – röviden ezt nyújtja a pénzügyi tanácsadói munka. Megmutatjuk, miért érdemes belevágni!

A pénzügyi terület roppant érdekes és szerteágazó. Ha a családi kiadásokra, bevételekre gondolunk, akkor nagyon egyszerű, hiszen ezzel nap, mint nap mindenki foglalkozik, Ugyanakkor nagyon bonyolult is lehet, ha próbálunk kiigazodni a különféle pénzügyi termékek – biztosítások, hitelek, megtakarítások – rengetegében. Annak megállapítása, hogy ezek közül melyiket, pontosan mire használhatjuk, melyek az előnyei és hátrányai, nem mindig könnyű eldönteni.

Tanácsadói munka

A pénzügyi tanácsadók a leginkább személyre szabott megoldás megtalálásában nyújtanak segítséget. A pénzügyek menedzseléséhez pedig a gondtalan időskor és lakáscélú takarékoskodás mellett számos élethelyzetben szükség lehet. Egy jó pénzügyi tanácsadó igazi kincs, hiszen szinte az élet fontos kérdéseinek megválaszolásában segítenek. Hogyan tud valaki otthont teremteni, hogyan tud úgy takarékoskodni, hogy ne érezze minden hónapban megterhelőnek ezt. Arra is választ ad, hogyan biztosítható a nyugodt, anyagilag biztos időskor, amikor nem kell a következő havi számlák kifizetése miatt rettegni. A tanácsadók hozzájárulnak az ügyfelek régóta dédelgetett álmainak megvalósításához.

A pénzügyi tanácsadói pályára lépők természetesen több előnnyel is számolhatnak, hiszen egy olyan megbecsült munkáról van szó, amely egyrészt hiányszakma, másrészt pedig hosszú távú karrierrel kecsegtet.

Hosszú távú perspektíva, megbecsült munka

Az értékesítők az ügyfeleknek segítenek pénzügyi céljaikat elérni, legyen szó például az ingatlan megvásárlásához szükséges takarékoskodásról vagy éppen az anyagi biztonság megteremtéséről nyugdíjas korban. Mindezek a célok lényegében minden embernél ott vannak, a tanácsadók pedig erre megoldást kínálnak.

Ez azért nagyon fontos, mert nem egy liszttel teletömött pékségnek kell még több lisztet eladni, hanem valós igényekre választ adni. Az áhított célok megvalósítása pedig nagyszerű érzés! A tanácsadók munkájára szükség van, hiszen – mint mondtuk – a tanácsaik, megoldásaik létező igényekre, problémákra nyújtanak gyakran olyan egyszerű megoldásokat, amelyekről az emberek eddig nem vagy nem eleget tudtak.

Versenyképes fizetés

“331 333 forint” – a legfrissebb adatok szerint átlagosan havonta ennyi pénzt vihetnek haza a pénzügyi szektorban – például a bankoknál és biztosítóknál – dolgozók. Ezzel a fizetési lista élén állnak.

A pénzügyi tanácsadók biztos bevétellel számolhatnak, és egy tőkeerős nagyvállalat támogatását tudhatják maguk mögött. Hosszú távon, kitartó munkával a legjobb keresők közé tartozhatnak! Azt sem szabad elfelejteni, hogy hiányszakmáról beszélünk, a jó pénzügyi tanácsadóra szükség van, nem csak Magyarországon, hanem világszerte.

Folyamatos fejlődési lehetőség, összetartó csapat

Minden kezdet nehéz – ezt a közhelyet most azonnal el kell felejteni. A kezdő tanácsadók minden segítséget és támogatást megkapnak annak érdekében, hogy a lehető legfelkészültebb szakember váljon belőlük. Megtanulnak tárgyalni, a tapasztalt kollégáktól, mentoroktól segítséget kapnak abban, hogy miként találják meg azokat, akiknek a pénzügyek kezelésében segíteni, alapos pénzügyi ismeretekre tesznek szert.

Élethosszig tartó tanulás – ez viszont egyáltalán nem közhely, különösen nem ennél a munkánál. A tanácsadók számára nagyon fontos, hogy mindig birtokában legyenek a legfrissebb információknak, ismereteiket bővítsék. Ennek érdekében folyamatosan elérhetőek a továbbképzések. A szakemberek karriertervet kapnak, ami segít megtervezni, milyen irányban szeretnének tovább fejlődni, és hova szeretnének eljutni hosszú távon.

Egy szó, mint száz, az ajtók nyitva állnak, a kezdés után minden adott a továbblépéshez, és az egyre komplexebb munkakörök betöltéséhez! Ez egy igazán izgalmas pálya, sok kihívással, és megünnepelendő sikerrel.

Elvárások
Végzettség: Főiskola
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő
Pozíció: Beosztott/munkatárs/alkalmazott
Jogviszony: Vállalkozói, szerződéses
Szakmai tapasztalat: Pályakezdő/friss diplomás
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Nyelvválasztás:
Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán